35 YIL SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesinin 1978-1979 yılı ilk mezunları, 35 yıl sonra düzenlenen kaynaşma, birlik, beraberlik ve bayramlaşma toplantısında bir araya gelerek nostalji yaşadı.

35 YIL SONRA BİR ARAYA GELDİLER

      Kurban Bayramının 3.Günü Değirmen Restorantta düzenlenen birlik beraberlik toplantısında kahvaltıda bir araya gelen mezunlar, geçmiş anılarını tazeledi, birbirleri ile uzun uzun sohbet etti.

                           2 YILDIR, BULUŞMA DEVAM EDİYOR

    Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesinin 1978-1979 yılı ilk mezunları,

35 yıl sonra bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu bir arada yaşadı. 

    Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesinin 1978-1979 yılı ilk mezunları, mezunlar arasındaki buluşmayı geleneksel hale getirmeyi düşünüyor.

     Mezunlar adına bir açıklama yapan Ahmet Uncu,” 35 yıl önce mezun olduğumuz sıralardan o döneme ait hatırları yad etmek için bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimizi sağlayalım istedik. O dönem birlikte mezun olduğumuz arkadaşlarımız eşler ile düzenlediğimiz toplantıda bir araya geldi. Güzel bir birliktelik ve sıcaklık oluştu. Geçmişi andık, neler yapabileceğimizi konuştuk, uzun uzun sohbet ettik. Bu tür görüşmeleri daha da artırarak, sık sık bir araya gelmeyi istiyoruz" diye düşüncelerini ifade ettiler.

    Buluşma programını organize eden Sadık İlhan, Hacer Aksu, Yaşar Hacıoğlu, Recep Kılıç, Nuray Genç, Recep Albayrak, Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesinin ilk mezunları olduklarını belirtti.

    İlk Mezunlardan Saim Durmuş ise, uzun aranın ardından arkadaşlarıyla bir araya gelmenin kendisini duygulandığını belirterek,” 35 yıl sonra bir araya gelmek çok güzel bir duygu" diye konuştu. 

      Hep birlikte Değirmen Restorantta öğretmenleri ile 35 yıllık hasreti gideren eski öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

NAMIK AZGIN 

 

 

 



Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2014, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER