banner221

Sağlıkta 30 yıllık hedeflere 10 yılda ulaşıldı

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Sağlıkta 30 yılda ulaşılabilecek değişim ve dönüşümü, istikrarlı siyasi iradeyle 10 yılda tamamladık" dedi.

Sağlıkta 30 yıllık hedeflere 10 yılda ulaşıldı

        AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun Ruh Salığı Ve Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastalarla görüştü. Demir, AK Parti iktidarıyla birlikte sağlık alanında 30 yılda tamamlanabilecek çalışmaların, 10 yılda bitirildiğini söyledi.

                           MİLLETVEKİLİ DEMİR, HASTALARLA GÖRÜŞTÜ

         Milletvekili Demir, Samsun Ruh Salığı Ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Hüseyin Yalçın Büyükkarabacak'ı makamında ziyaret etti. Başhekim Büyükkarabacak'tan bilgiler alan Demir, daha sonra bazı bölümlerdeki hastaları ziyaret ederek, onların sorun ve şikayetlerini dinledi. Program sonrası açıklama yapan Demir, AK Parti iktidarıyla sağlıkta devrim niteliğinde değişim ve dönüşüm yaşandığını belirterek, "Gelişmiş ülkelerin 30 yılda ulaştığı değişim ve dönüşüme 10 yıl gibi bir sürede ulaştık. Bunda en büyük etken de, istikrarlı ve güçlü siyasi iradedir" dedi.

                                           SAĞLIKTA MARKA KENT

         Artık dev şehir hastanelerinin kurulduğunu söyleyen Milletvekili Demir, "Hizmet kalitesini artırmak ve maliyeti etkin sağlık hizmeti dengesini kurabilmek amacıyla ülkenin dört bir tarafında şehir hastaneleri kurulacak. Samsun'da da bu konuda adımlar atılıyor. Samsun Ruh Salığı Ve Hastalıkları Hastanesi'nin yeni hizmet binasının tamamlanması için çalışmalar hızla sürüyor. Yakın bir zamanda modern bir hastaneye geçiş yapılacak. Diğer hastanelerle ilgili inşaat aşamaları da devam etmekte. Bu hastaneler tamamlandığında Samsun'un adı sağlıkta marka haline gelecek" diye konuştu.

       NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER