İŞADAMI KAZIM YILMAZ'DAN POLİSLERE JEST

Türk Polis teşkilatının 170'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis mensupları ve ailelerini Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Midilli Restorant'da düzenlenen sabah kahvaltısında ağırladı.

İŞADAMI KAZIM YILMAZ'DAN POLİSLERE JEST

      Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Türk Polis teşkilatının 170'nci.kuruluş yıldönümü nedeniyle Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis mensupları ve ailelerini Midilli Restorant'da düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya getirdi. 

      Sabah kahvaltısına katılan polis mensupları ve eşleri birbirleriyle sohbet etme fırsatı yakalarken çocukları ise Midilli Restorant'ın oyun parkında ve Midilli atlarına binerek günün tadını çıkardılar. Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz," Her yıl olduğu gibi bu yılda da bizleri polis haftası nedeniyle  ağırlayan Yılmaz Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kazım Yılmaz'a şahsım ve kurumum adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
           'SİZLERİ AĞIRLAMAKAT DOLAYI MUTLULUK DUYUYORUZ'
      "Yoğun geçen islerimin  nedeni ile aranızda bulunamıyorum "diyen Yılmaz Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ise," Türk Polis teşkilatını 170’nci. Kuruluşu yıldönümünü kutluyorum ve bu vesileyle  sizleri eşleriniz ile birlikte ağırlamaktan mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.
              SABAH KAHVALTISINA MÜDÜR İLE EŞLERİDE KATILDI 
       Midilli Restoran’da düzenlenen sabah kahvaltısına Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri Çarşamba İlçe Emniyet  Müdürü, Canik ilçe Emniyet Müdürü Atakum ilçe Emniyet Müdürü eşleriyle birlik de  katılırken, Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş Finansman Müdürü Muhammet Sağlam, Midilli Restorand Yönetim Kurulu ikinci Başkanı Tufan Yılmaz'ın yanı sıra Polis memurlarıda eşleri ve çocuklarıyla katıldı.
    Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER