ANATOLİA RESTAURANT’A YENİ KONSEPT

Bafra’da, Cumhuriyet Mahallesi Turan Usta Pide karşısında faaliyet gösteren Anatolia Restaurant yeni konsept açılışı gerçekleştirdi.

ANATOLİA RESTAURANT’A YENİ KONSEPT

    Açılışta bir konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,''Uzun zamandır hizmet veren bu işyerimiz şimdi yenilenen yüzü ile Bafra ve Bölge halkına yenilikler sunacaktır. Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar diliyorum''dedi.

    Anatolia RESTAURANT işletmecileri Gökhan Genç ve Birdal Maden ise,''Bafra gençliğine ve halkına kaliteli hizmeti yaklaşık 5 yıldır veriyorduk. Müşterilerimizden gelen talep üzerine konsept değiştirmeye karar verdik.Yeni konseptimizde Döner, Kumpir, Izgara, Canlı Müzik, Çorba, Pizza, Turan Usta Meşhur Bafra Pidesi, diğer çeşitlerimizle  ve ‘Bafra'da Hepsini Buluşturan Tek Adres, Her Lokma Aile Sıcaklığı Tadında' parolası ile hizmet vermeye devam ediyoruz''diye konuştu.

      Konuşmalardan sonra Tabakhane Camii İmam-Hatibi Abbas Kılıç'ın kuran tilavetinden sonra dua ettirmesiyle açılış kurdelesi kesildi.

      Organizasyonda görevli Murat Önbaş'ın çalışması davetliler tarafından takdir gördü.

      Açılışa; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayları Av. Ersan Oktaş, İrfan Karagöl, Belediye Meclis Üyeleri, Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ile ok sayıda davetli katıldı.

                                                                                                                                                           NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER