EMEKLİ ÖĞRETMENLERE VEFA ÖRNEĞİ

Bafra Barbaros İlkokulu yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla, okullarından emekli olan öğretmenlere yemek düzenledi.

EMEKLİ ÖĞRETMENLERE VEFA ÖRNEĞİ

    Okulun Öğretmenler Odasında gerçekleşen yemeğe; Okul Müdürü İsmail Erkanlıoğlu, Müdür Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Turgut Polat ve öğretmenler ile emekli öğretmenler; Mustafa Belen, Dursun Erdem, Nizamettin Erdal, Selahattin Sümer, Nadiye Kocatürk ve Esra Evecen katıldı. 

    Bir sohbet havasında geçen yemekte, çalışan öğretmenler ile emekli öğretmenler hasret giderdiler. Emekli olduktan 15 yıl sonra böyle bir organizasyonun gerçekleşmesinden çok memnun kaldıklarını belirten Dursun Erdem, "Ben okulu ve arkadaşlarımı çok özlemiştim. Ancak onları rahatsız etmemek, derslerine engel olmamak için okula gelmeye çekiniyordum. Bu davetten çok memnun kaldım. Başta okul müdürü İsmail Erkanlıoğlu olmak üzere, bu organizede emeği olan öğretmenimiz Sadettin Kutlu'ya, kendim ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

     Bafra Barbaros İlkokulu Müdürü İsmail Erkanlıoğlu ise, bu daveti okulun öğretmenlerinden Sadettin Kutlu'nun isteğini uygun görerek gerçekleştirdiklerini ve çok güzel bir program olduğunu belirtti.

                                                                                              NAMIK AZGIN

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER