Bafra Basını Kaya Aşçı ile Bir Araya Geldi

Orta Karadeniz Bafra Gazeteciler Derneği yönetimi, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı iş adamı H.Kaya Aşcı ile bir araya geldi.

Bafra Basını Kaya Aşçı ile Bir Araya Geldi
 Orta Karadeniz Bafra Gazeteciler Derneği yönetimi, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı iş adamı H.Kaya Aşcı ile bir araya geldi.

     Değirmen Restoran’da organize edilen bir yemekte, Cumartesi günü açılacak olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Şevket Aşcı Turizm Fakültesinin açılış töreni ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

                  “ZİNCİRİN HALKALARINDA DEVAM ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

     Orta Karadeniz Bafra Gazeteciler Derneği yönetimi, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı iş adamı H.Kaya Aşcı, “Bu Fakülte bizim Bafra’ya olan aşkımızın Bafra’da oluşan ilk meyvesidir. Allah nasip ederse, önümüzdeki yıllarda, Bafra için olan sevdamızın ürünü olarak yeni eserleri Bafra’mıza kazandıracağız. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimizi Cumartesi günü yapılacak olan açılışımıza davet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

                                 “BİZ, BAFRA’DAN HİÇ KOPMADIK”

     Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı iş adamı H.Kaya Aşcı,”Biz, Bafra’dan hiç kopmadık ve aklımızdan geçeni hep sizinle paylaştık. Birlik beraberlik içerisinde, Astaş Aşcı ailesi olarak çalışıyoruz. İnşallah aşağıdan gelecek olan nesiller, bizim çalışmalarımıza devam eder, Bafra’ya da daha güzel şeyler olur. Bu eserimizin bir örnek olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

     Orta Karadeniz Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı, Altınova Gazetesi imtiyaz sahibi Bilal Mürtezaoğlu ise, “Aşcı ailesi Bafra’ya Turizm Fakültesi gibi çok önemli bir müessese kazandırdı. Allah nasip ederse, yarın (Cumartesi) resmi açılışı yapılacak. Bu değerli eserden dolayı hem Aşcı ailesine, Bafra halkının şükranlarını ifade etmek, hem de Bafra basını olarak, açılışın Bafra’nın şanına layık bir şekilde yapılmasına nasıl katkıda bulunacağımız konusunda istişare yapmak için bu organizasyonu yaptık. Bafra basını olarak, Aşcı ailesinden, güzel Bafra’mıza daha birçok eserlerin kazandırılmasını umutla bekliyoruz. Ayrıca, Aşcı ailesinin bu eserden dolayı yaşadığı zevki, imkânları müsait olan tüm Bafra’lı işadamlarının da, yaşamasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

       Bafra’nın eski ve yeni halinde düşüncelerini ifade eden Bafralı Gazetecilerden Hasan Davran ise, Bafra’da yapılan çalışmalar hakkında teşekkür konuşması yaptı.

       Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, “Orta Karadeniz Bafra Gazeteciler Derneğinin Kaya Aşcı Bey için böyle güzel bir organizasyon gerçekleştirdiği için kendilerine teşekkür ediyorum. Aşcı ailesi, ömür boyu gurur duyabilecekleri, Bafra halkı tarafından şükranla anılacakları güzel bir eseri Bafra’mıza kazandırdılar. Bu sebeple, Bafra halkının huzurunda kendilerine en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Bu şükranın bir ifadesi olarak da, tüm hemşehrilerimizi açılış  törenine katılmaya, Bafra’nın sevincini ve coşkusunu paylaşmaya davet ediyorum” diye konuşmasını tamamladı.

        NAMIK AZGIN   


Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 23:00

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER