banner223

BADEF, BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN’I ‘BÜYÜK BAFRALILAR’ BULUŞMASINA DAVET ETTİ

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) yetkilileri, Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret ederek, ‘Büyük Bafralılar’ buluşmasına davet etti.

BADEF, BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN’I  ‘BÜYÜK BAFRALILAR’ BULUŞMASINA DAVET ETTİ

     Ziyaretten memnuniyet duyan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Başkanı Ahmet Çelik ve Kaya Aşcı’yı temsilen Mehmet Aşcı ile ziyarette sohbet ederek, etkinliğin başarılı olacağını tahmin ettiğini belirtti.
      İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Başkanı Ahmet Çelik ve Kaya Aşcı’yı temsilen Mehmet Aşcı, Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a çalışmalar hakkında bilgi verdi.  “İSTANBUL’DA YAPILAN BAFRALILAR BULUŞMASINI BUNDAN SONRA BAFRA’DA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”
     Davete teşekkür eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) ile Bafra Dernekleri işbirliği ile düzenlenen ‘Büyük Bafralılar’ buluşması,  20 Şubat 2016 Cumartesi akşamı saat 18.00’de, Topkapı Labella Premium’da yapılıyor. Bu büyük şölene iştirak ve katılımdan onur duyarız. BADEF Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve onursal başkan Kaya Aşcı ve bu değerli İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Başkanı Ahmet Çelik ve Kaya Aşcı’yı temsilen Mehmet Aşcı etkinliğe davet noktasında İstanbul’dan geldiler. Biz bu davete icabet edeceğiz. İstanbul’da Bafralılarla buluşacağız. Şimdiden büyük heyecan duyuyorum, çok güzel bir etkinlik olacağını tahmin ediyorum. Bafralıların buluşmasını hep İstanbul’da yapıyoruz. Bafralıların buluşmasını Bafra’da yapma çalışmasını da en yakın zamanda yapacağız” dedi.
      İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Başkanı Ahmet Çelik ise, “Allah nasip ederse, Şubat ayının 20’sinde, İstanbul Topkapı da, ‘Büyük Bafralı Buluşması’ adı altında, Bafralıları bir çatı altında toplamak için çaba sarf ediyoruz. BADEF ve Bafralıların 12 tane derneği ve İstanbul’da Samsun’un tek spor kulübü Bayrampaşa Bafraspor’dur. 220 sporcumuz, İstanbul Bayrampaşa Bafraspor’da oynamaktadır. Bu konuda hep beraber kaynaşmak amacıyla, böyle güzel bir etkinliği düşündük” diye konuştu.
       Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  işadamı H.Kaya Aşcı’yı temsil eden yeğeni Mehmet Aşcı ise, “Biz, bazı etkinlikler yaparak, Bafralıları bir araya getirmeye uğraşıyoruz. Canla başla, kar kış demeden, Bafra’ya geldik. Kaymakam beye teşekkür ediyorum, bizleri ağırladılar. Bizlerde, İstanbul’da bir şeyler yapıp Bafralıları bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Bafralılardan katılımlarından dolayı birazda fedakârlık bekliyoruz” şeklinde konuştu.
        NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER