banner221

ANALİG ARTİSTİK CİMNASTİK GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Artistik Cimnastik Grup Müsabakaları bugün Canik Cimnastik Salonu'nda başladı.

ANALİG ARTİSTİK CİMNASTİK GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

                       AÇILIŞ SERAMONİSİ İLE BAŞLADI
     
 Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Artistik Cimnastik Grup Müsabakaları 13 ilin (Bolu -  İstanbul - Karabük - Kastamonu - Malatya -  Samsun - Sinop - Trabzon - Kırşehir - Tokat - Zonguldak - Yozgat - Bartın) katılımlarıyla Canik Cimnastik Salonu'nda yapılan açılış seramonisi ile başladı.
     
Çeşitli illerden gelen 52 bayan sporcunun ısınmalarının ardından müsabakalar devam etti. Müsabakalar yarın erkek sporcuların yarışmalarının ardından gruplarında birinci olanlara başarı belgeleri verilecek sona erecek.
                 BURADA MÜCADELE EDECEKLER

     
 Açılış seramonisinde konuşma yapan  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, " Bugün burada Gençlik ve Spor Bakanlığı'mız Spor Genel Müdürlüğümüzün projesi olan Anadolu Yıldızlar Ligi'nin Artistik Cimnastik Grup Müsabakaları için bir araya gelmiş bulunmaktayız. İllerde Şampiyon olan sporcularımız yarı finallere ve finallere gitmek için bugün ve yarın burada mücadele edecekler.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına ve Samsun adına ev sahibi olarak hepinize tekrar hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum" dedi.

Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER