BAFRA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, BAFRA ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri, Çanakkale Zaferinin 100.Yıldönümünde, Kurtuluş Savaşında ve vatanı için şehit olanlar için Garnizon Komutanlığı şehitliğini ziyaret etti.

BAFRA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, BAFRA ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

       Bafra Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Dersi Öğretmenleri Hasan Yıldırım rehberliğinde, 30 kişilik öğrenci gurubu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıldönümü nedeniyle, Bafra Garnizon Şehitliğindeki şehitlere gitti.

       Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, Okul Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve Öğrenciler, şehit mezarlarına karanfil bıraktı ve dua etti.

                       ÖĞRENCİLER ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİ    

      Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri, Çanakkale Zaferinin 100.Yılı anısına, Bafra Asri Mezarlığında bulunan Garnizon Şehitliğinde, şehitlere dua etti.

       Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yılı nedeniyle şehitlik ziyaretinde bulundu.

        Liseliler şehit kabirlerinin başında dua okudu. Bafra Hilmi Bayrak Camii İmamı Duran Topçu, Öğrenciler tarafından indirilen şehitler için indirilen hatimlerin duasını yaptı. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, öğrencilerin dua ve hatim geleneğini takdirle karşıladığını söyledi.

        Bafra Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Dersi öğretmenleri Hasan Yıldırım ve Cevdet Öztürk’ün organizesinde gerçekleşen ziyarete 30 öğrenci katıldı.

      Öğrenciler getirdikleri karanfilleri, dualar eşliğinde şehit mezarlarına bıraktı.          Öğrenciler yarın yapılacak anma etkinlikleri öncesi şehit kabirlerini ziyaret ederek dua etti. 

                NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER