BAFRA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN DUA ETTİ

Bafra ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı münasebetiyle Büyük Cami'de sabah namazında düzenlenen programda şehitler için dua edildi.

BAFRA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN DUA ETTİ

       Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı sebebiyle Samsun’da sabah namazının ardından şehitlere dua edilerek asker yemeği olan buğday çorbası dağıtıldı.

                ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ BUĞDAY ÇORBASI İÇİLEREK ANILDI

        Bafra’da sabah namazından sonra eller Çanakkale şehitleri için açıldı. Sabahın ilk saatlerinde Büyük Cami’yi dolduran Bafralılar, sabah namazını kıldıktan sonra Kur’an-ı Kerim, tekbirler ve kelime-i tevhidler okuyarak şehit olan askerler için dua etti.

         Bafra İlçe Müftülüğü tarafından Büyük Cami'de düzenlenen program öncesi sabah  namazı kılındı. Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, şehitlikle ilgili bir konuşma yaptı. Bafra ilçe Müftüsü İsmail  Çiçek'in konuşmasının ardından Kur'an-ı Kerim okunmasıyla devam eden programda getirilen tekbirler ve yapılan dua ile şehitlerin ruhları şad edildi. 

           Sabah namazının ardından Büyük Cami avlusunda vatandaşlara, vatanını savunmak için kıt kaynaklarla savaşan askerlerin yemeği olan buğday çorbası ikram edildi.    

           NAMIK AZGIN


 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER