BAFRA BAŞKAYA KÖYÜNDE SU ÇALIŞMASI

SASKİ Daire başkanı Hasan Altınışık ve Başkaya Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Cankurt Bafra Başkaya Köyünde içme suyu çalışmalarının başlatılması için incelemelerde bulundu.

BAFRA BAŞKAYA KÖYÜNDE SU ÇALIŞMASI
      Başkaya Köyü Merkez Mahallesinde yapılan incelemeye, köy(mahalle) İhtiyar heyeti ve Dernek yönetim kurulu ilgi gösterdi.

     Başkaya köyünün içme suyunun modernize edilmesi ve hane çalışmalarının düzenleştirilmesi konusunda yapılan incelemelerde içme suyunun kimyasal biyolojik incelemesinin ardından gerekli çalışmaların başlatılması için gerekli adımların atılacağı bildirildi.

    Yaptıkları inceleme hakkında bilgi veren Altınışık,” Köyümüzün içme suyu probleminin giderilmesi için Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli desteği vereceğiz. Çalışmalarımız gerekli ölçüde başlatılacaktır” dedi.

      Çalışmaları yakından takip eden Dernek Başkanı Cemalettin Cankurt,”Dernek olarak konuya duyarlılık gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve SASKİ daire başkanımız Hasan Altınışık’a teşekkür ediyoruz. Bizleri bu konuda yalnız bırakmadılar. Köyümüzün su modernizasyonu için yapacakları büyük çalışmalar için ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

          NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER