Tercüme

Tercümeleriniz İçin Noter Onayı Protranslate.net Adresinde

Tercüme

 Tercümeleriniz İçin Noter Onayı Protranslate.net Adresinde

                Bilindiği gibi ülkemizde pek çok evraka resmiyet kazandırmak noter onayı ile olmaktadır. Ülkemizde hizmet veren herhangi bir noterlikten alınan tasdik ile bu evraklar resmi hale getirilmekte ve yine ülkemiz kurumlarından mahkemeler gibi yerlere bu evraklar teslim edilmek suretiyle işlemler yapılmaktadır. Elbette ki özellikle de son dönemlerde ülkemizde yabancı ülke vatandaşı sayısı sürekli olarak arttığından bu kişilerin de resmi kurumlara bazı evraklar sunması gerekmekte ve bunun için de yine noter onayına ihtiyaç duyulmaktadır. Fakat elbette ki yabancı bir ülke dili ile düzenlenen belgelerin öncelikle dilimize çevrilmesi ve noter tasdikinin bundan sonra yapılması gerekmektedir. Eğer sizin de noter tasdiki gereken evraklarınız varsa web sitemiz Protranslate.net adresi yardımıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

                Protranslate.net adresinde sizlere 60’dan fazla dilde profesyonel ve yeminli tercüme hizmetini daha önce görülmemiş fiyatlara sunuyoruz. Dilediğiniz herhangi bir an web sitemize girerek online olarak tercüme edilecek metinleri tarafımıza gönderebilir ve bu evrakların sizler için tercüme edilmesini sağlayabilirsiniz. Eğer bu evrakları resmi kurumlara verecekseniz de sizlere güzel bir haberimiz var. Protranslate.net web sitesinden yaptırdığınız çevirilere dilemeniz halinde noter onayı da aldırabilir ve ekstra olarak noterlikle vakit kaybetme zahmetinden kurtulabilirsiniz. Eğer siz de yapılmış olan tercümelerinize noter tasdiki aldırmak isterseniz bağlantısını tıklayarak web sitemizi ziyaret edebilir ve tüm hizmetlerimizden oldukça uygun fiyatlara yararlanabilirsiniz.

="font-family: Arial;"> Alperen Ocakları Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı Alaçam ilçe Başkanı Bayram Güner ve eşi Gülşen Güner sünnet merasimine gelen davetlileri kapıda karşıladı.

       Alaçam Belediye Aile Çay Bahçesinde gerçekleştirilen sünnet merasiminde,      Alperen Ocakları Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı Alaçam ilçe Başkanı Bayram Güner’in oğlu Korkut Efe, erkekliğe ilk adımını attı. 

                       HASAN SAĞINDIK’TAN UNUTULMAZ KONSER

     Alperen Ocakları Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı Alaçam ilçe Başkanı Bayram Güner’in oğlu Korkut Efe Güner’in Alaçam Belediye Aile Çay Bahçesinde gerçekleşen sünnet merasiminde, özgün halk müziği sanatçısı Hasan Sağındık sahne aldı.

    Konserine ünlü şair Abdurrahim Karakoç’a ait olan “Ben hep seni düşünürüm” parçasıyla başlayan Sağındık, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

                                 ALAÇAM’DA ALPERENLER COŞTU

    Hasan Sağındık Alaçam’da müzik ziyafeti çekti. Konserde, Türk dünyasının önemli şairlerinden Abdurrahim Karakoç’a ait olan ‘ben hep seni düşünürüm’ parçasıyla başlayan özgün halk müziği sanatçısı Hasan Sağındık, Adamlar, İsmailce, Çırpınırdı Karadeniz, Anayurt ve Fetih Marşları’nı izleyenlerle birlikte seslendirdi. 

             Hasan Sağındık:” 28 Şubat Sürecinde 'Adamlar Bilirim'le Dalga Geçtim”

     Özgün Halk Müziği sanatçısı Hasan Sağındık, 28 Şubat sürecinde ses çıkaran tek sanatçı olduğunu ve o dönemde cuntacılarla dalga geçmek için şarkı bestelediğini söyledi. Başına gelebilecek her türlü olumsuzluğa rağmen bu eserinin radyolarda çalındığını ve halka moral olduğunu aktaran Sağındık, böyle bir eser ortaya koymanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

     Konseri, BBP Samsun İl Başkanı Ahmet Katrancı, Alperen Ocakları Bölge Başkan Yardımcısı Sami Taşkın, Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan,  Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra ilçe Başkanı  Turhan Bayraktar, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi Şen, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi  İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, Alperen Ocakları Bafra Şube Başkanı Lütfi Ak ve yönetimi, Alaçam Belediyesi Daire Müdürleri, İşadamları, Alaçam Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğan, Alperenler ve davetli vatandaşlar izledi.  

               NAMIK AZGIN   

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2014, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER