Bafra Gençlik Merkezinde Yangın Tatbikatı Yapıldı

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde, dünya afet günü dolayısıyla, olası yangınlara karşı hazırlıklı olunması amacıyla, yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Bafra Gençlik Merkezinde Yangın Tatbikatı Yapıldı

       Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Bafra Bölge Gurup Amirliği ekibi, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde eğitim öğretim gören öğrencilere yangın esnasında yapılması gereken hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

       Daha önceden hazırlanan yanıcı maddelerin ateşe verilmesiyle çıkarılan yangına müdahale eden ADSM personeli, yangın tüpleriyle kısa sürede söndürdü.

       Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Bafra Bölge Gurup Amirliği ekibi, yangın tüplerinin kullanımı hakkında öğrencilere bilgi verdi.

        Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu,”Bugün dünya afet günü dolayısıyla bizde, Bafra Gençlik Merkezindeki öğrencilerimize ve personelimize olası bir yangın durumunda, Gençlik Merkezimizin ne kadar tahliye edilebileceğini öğretmek amacıyla, böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bafra’mızda son zamanlarda yaşanılan depremler üzerine böyle bir eğitim vermeyi bir borç bildik. Dolayısıyla bu konuda bize yardımcı olan Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Bafra Bölge Grup Amirliğine çok teşekkür ediyorum. Bu tatbikat sayesinde öğrencilerimizle gerçekten bir canlandırma yaşadık. Bu konuda ben tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  

           NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER