Milletvekili Demir'den Kaymakam Yıldız'a Övgü

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız'ın örnek alınacak projelere imza attığını belirterek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Demir'den Kaymakam Yıldız'a Övgü
           AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Çarşamba ilçesinde gençler, yoksullar ve yaşlılar için hayata geçirilen projelerin önemli olduğunu belirterek, ilçe Kaymakamı Caner Yıldız'ı tebrik etti.

                                   KAYMAKAM PROJELERİ ANLATTI

            Milletvekili Demir, Kaymakam Caner Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Çalışmalar hakkında Demir'e bilgiler veren Yıldız, evde bakım hizmetleri, yoksullara yapılan evler, kimsesiz çocuklar için yapılan projelerle ilgili bilgiler verdi.

             Yıldız, özellikle Delikanlı Çarşamba projesiyle, suç işlemeye meyilli ya da suç işlemiş 18 yaş altı 85 çocuğa her türlü eğitim, psikolojik ve sosyalleşmeleri adına onları topluma kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Bu projeyi çevre ilçe kaymakamlıklarına da aktardıklarını söyleyen Yıldız, onlarında bu tür projelerin yapılması için öncülük edildiği söyledi.

                                   ÖNEMLİ OLAN İNSAN KAZANMAK

            Milletvekili Demir de, Kaymakam Yıldız'ın ilçe halkının yararlanabileceği çok güzel projelere imza attığını belirterek, "Makamlar, mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan insan kazanmaktır. Bununla ilgili çalışmalar yapmaktır. Bugün yapılan çalışmalar, unutulmayacak ve o çalışma devam ettikçe kalacaktır. Kaymakamlık olarak da, 7'den 70'e herkesin faydalanabileceği projeler geliştirdiğinizi görüyorum. Bunun için size teşekkür ediyorum. Jeotermal enerji bulma noktasında da birlikte Ankara'da temaslarda bulunduk. Gayretleriniz ve emeklerinizle belirli aşamaya gelindi. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. Üzerime düşen her konuda, size yardımcı olmaya hazırım" dedi.

       Köksal Öner 
 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER