banner223

BAFRA HAYVAN PAZARINDA HAREKETLİLİK

Bafra Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Hayvan Pazarı bölgenin bir numarası olmak için yarışıyor. Kapalı Hayvan Pazarında hareketlilik arterken satıcılar ve alıcılar, fiyatların iyi olduğunu ifade ettiler.

 BAFRA HAYVAN PAZARINDA HAREKETLİLİK

    Karadeniz'in en büyük canlı hayvan pazarı olan Bafra Belediyesi Kapalı Hayvan Pazarında hayvan satıcıları fiyatların ucuz olduğunu bildirdi.

          BAFRA BELEDİYESİ KAPALI HAYVAN PAZARI İLGİ GÖRÜYOR

     Bafra Belediyesi Kapalı Hayvan Pazarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Hayvan Pazarında küçükbaş hayvanlar; 200 ile 1500 TL arasında, büyükbaş hayvanlar ise, 1500 ile 3 bin 100 TL arasında satılıyor.

      Hayvan satış fiyatlarının geçen yılla aynı olduğunu ifade eden Amasyalı hayvan satıcısı Cafer Sapanlı, Bafra Belediyesi Kapalı Hayvan Pazarında hayvan satışlarının iyi gittiğini söyledi.

       Samsun ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, "Şuanda Hayvan Pazarında her hangi bir sıkıntı yok. Memleketimiz kendi malı kendisine yetiyor. Şuan hayvan pazarının her tarafında hayvan var. Hayvan pazarında hayvanların çokluğu, hayvanların bereketli olduğunu gösteriyor. Şuanda hayvanların fiyatları da iyi, hayvan alıcısı da, hayvan satıcıda memnun, fiyatlarda şuan istikrarlı gidiyor" dedi.

        Bafra Belediyesi Kapalı Hayvan Pazarında küçükbaş ve büyükbaş hayvan fiyatları şöyle:

         "Kuzu 200 TL İle 250 TL arası, Koyunlar 400 TL ile 500 TL arası, Koçlar 600 TL ile 750 TL arası, 4 aylık erkek dana 1500 TL, İnekler buzağıları ile birlikte 3 bin 100 TL, 1 Yaşındaki danalar 2 bin 100 TL."  

                                                                          NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER