TOPKAYA, KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya, seçim çalışmaları kapsamında, Bafra ilçesine bağlı Üçpınar Köyünü ziyaret etti.

 TOPKAYA, KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

     Üçpınar köyü sakinleri ile bir araya gelen MHP Adayı İnşaat mühendisi Özgür Topkaya'ya Köy kahvehanesi ve meydanda köylülerin sıkıntılarını, isteklerini dinledi ve karşılıklı sohbette bulundular.

     MHP Adayı İnşaat mühendisi Özgür Topkaya ; "Yasayla merkezdeki mahallede uygulanan imar mevzuatının aynı şekilde köylerde de uygulanacak bina yaparken köy tüzel kişiliğine giderek izin alıp inşaat yapıyordunuz. Ama bu yasayla artık Bafra Belediyesi'nden ruhsat alacaksınız. Ruhsat alırken, merkezdeki vergi uygulamasına tabi hale geleceksiniz. Yani emlak vergisi ödemek zorunda kalacaksınız. Türkiye olarak bu yasanın işleyişine hazır değiliz"dedi.

                      "BAFRA'NIN HER KURUŞU BAFRALIYA HARCANACAK"

       MHP Adayı İnşaat mühendisi Özgür Topkaya,"Değerli Üçpınar köy sakinleri Bafra'da 5 yılda yapılan hizmetlere bakıldığı'nda hiçbir şey yapılmadığı ortadadır. Ramazan sokağı kaldırılıp şehrin merkezi yerine hançer saplanmıştır.10 yıldır dokunulmayan Türkeş parkı beton yığınına çevirirdi yasak olması halde park içine 2–3 katlı bina yapılacak. Belediyenin yılık bütçesi 50 trilyon 5 yılda 250 trilyon yapar ama Bafra Da yapılan hizmet 10 trilyon gerisi nerde olduğu beli değil ve 40 trilyon da kredi çekilmiştir. Başarılı bir belediye başkanının karşısına 6 tane aday çıkmaz. Kendi partisi adayı şeffaf bir belediye yöneteceğiz diyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Sizlerde artık hizmeti belediyeden alacaksınız oy verirken gelecek nesilleri düşünün, sorun, soruşturun, araştırın ve oyunuzu atın" diye konuştu.

                                                                                                 NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER