” BAFRA'MIZIN YÜZ YILLIK HAYALİ GERÇEKLEŞTİ”

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Zihni Şahin, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Başkan Şahin’e toplumun her kesiminden yoğun ilgi gösteriliyor ve destek veriliyor.

” BAFRA'MIZIN YÜZ YILLIK HAYALİ GERÇEKLEŞTİ”

          Başkan Şahin Bafra Şehit aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği tarafından okutulan 38. Mevlid-i Şerif programına katıldı. 

          Mevlid-i Şerif 7 Ağustos 1991'de Şemdinli sınırında Teröristlerle girilen çatışmada Şehit düşen Adem Yıldız adına okutulan mevlid-i şerif sonrasında Başkan Şahin duygularını şöyle açıkladı:  

          "Öncelikle Derneğimize, dernek başkanımıza ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ailelerimize ve tüm gazilerimize en kalbi selam, sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum."

           Başkan Şahin Esnaf ziyaretleri kapsamında ise Zübeyde Hanım Caddesi, Süleyman Türk caddesi, Samsun garajı, otogar bölgelerindeki esnaflarımızı ziyaret etti. Ayrıca otogar ziyareti esnasında askere giden Mehmetçiklerimize hayırlı teskereler diledi ve Ailelerine de iyi dileklerde bulundu.

 BAZI VATANDAŞLARIMIZ SEDDE PROJESİ ÇALIŞMALARINI GÖRMEYE GİDİYOR

          Başkan Şahin Ziyaretler hakkında şu açıklamayı yaptı:

          "Vatandaşlarımız özellikle Sedde Projesinin başlamasından duydukları memnuniyetleri dile getirdiler. Çalışmaları bizzat görmek için oraya gittiklerini söylediler. Kızılırmak sedde projesi Bafra'mızın yüzyıllık hayali olan bir projedir. Allah'a şükürler olsun artık bu hayali gerçekleştirmiş oluyoruz. Baframız önce Kızılırmak ile sonrada deniz ile buluşacaktır. Bu projemiz Tüm Karadeniz bölgesinin ve Türkiye'nin en prestijli projesi olacaktır. Biz, Bafra'mızı yarınlara hazırlıyoruz ."

     BAŞKAN ŞAHİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
            Başkan Şahin esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin yanı sıra ev sohbetlerinde de toplumun her kesimi beraber olmaya devam ediyor.

           Başkan Şahin ev sohbetleri hakkında şunları söyledi:

            " Gençlik kollarımız tarafından tertip edilen Cumhuriyet mahallemizdeki ev sohbetinde İlçe başkanımız Tuncay Yurduseven Gençlik kolları başkanımız Adnan Günal'ın katılımlarıyla üniversite öğrencilerimiz ve gençlerimizle beraber olduk. Karşılıklı görüş alış verişi içerisinde olduk. Kendilerine ve başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum."

                                                                                              NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER