banner221

'TÜRKİYE OKUYOR,BAFRA OKUYOR' YARIŞMASI BAŞLADI

'Türkiye Okuyor, Bafra Okuyor' Yarışma Heyecanı Başlıyor.

'TÜRKİYE OKUYOR,BAFRA OKUYOR' YARIŞMASI BAŞLADI

       ‘Türkiye Okuyor, Bafra Okuyor' kitap okuma projesi komisyonu, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı başkanlığında, İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Halk Eğitim Merkezi müdürü Yalçın AK, , Bafra Anadolu Lisesi müdürü Yıldıray Baş, Atatürk Ortaokulu müdürü Şahin Çetin, ve Proje koordinatörü Hasan Bekar'ın katılımıyla Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

       Cumhurbaşkanımızın başlattığı ‘Türkiye Okuyor' kampanyasına katkıda bulunmak için `Türkiye Okuyor, Bafra Okuyor` kitap okuma projesi Bafra Halk Eğitim Merkezi, Bafra Anadolu Lisesi ile birlikte Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışma ile ilgili kaymakamlık toplantı salonunda bir araya gelindi.
       ‘Türkiye Okuyor, Bafra Okuyor' kitap okuma projesi hakkında proje koordinatörü Hasan Bekar tarafından Kaymakam Ali Katırcı'ya brifing verildi.
        Bafra  Kaymakamı Ali Katırcı,"öğrencilerin okumayı alışkanlık haline getirmesinin yanında velilerimizin de bu işin içine katılması gerekmektedir. Aileler çocukları ile bir araya gelip birlikte kitap okumaları önemlidir. Ailelerin çocuklarıyla birlikte geçirdikleri zaman dilimleri aralarındaki sevgi bağını kuvvetlendirecektir. Bununla birlikte çocuklarımızın ve ailelerin olaylara bakış açıları değişecektir.  Çocuklarımızın hayata hazırlanması açısından büyük önem taşıyor. Bunun için ben kaymakam olarak elimden geldiğince bu projeye destek veriyorum ve vereceğimde. Geçen yıllara göre kitap okuma yarışmasına katılımın artması bizleri memnun etmektedir.'Türkiye Okuyor, Bafra Okuyor' kitap okuma projesine katkı sağlayan yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum"  dedi.
         Proje Koordinatörü Hasan Bekar, Bizim hedefimiz her evi kitap okunur hale getirmektir. Buradan tüm ilçe halkına şunu söylemek istiyorum, gelin beraber kitap okuyalım, çocukları olanlar birlikte katılsınlar yarışmamıza, bununla birlikte çocuklarını daha iyi anlayacaklardır. Sınav takvimi ve soru dağılımları aşağıda belirttiğimiz şekliyle olacaktır" diye konuştu. 

                                                                                      NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER