Bafra Müftülüğü'nden Kur'an Ziyafeti

Bafra ilçe Müftülüğü tarafından Bafra Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programında, konuklara hafızlar tarafından Kur’an ziyafeti verildi.

Bafra Müftülüğü'nden Kur'an Ziyafeti

                                BAFRA'DA KUTLU DOĞUM COŞKUSU

      Bafra ilçe Müftülüğünce düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programında hafızların ‘Kur'an Tilaveti' büyük ilgi gördü.

        Bafra Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kapalı spor salonunda "Kur'an Ziyafeti" programı tertip edildi. 

      Program Aziz Kasa yönetiminde Bafra İlçe Müftülüğü İlahi Grubu'nun söylediği ilahiler ile başladı.  

       Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş yaptığı konuşmada, "Bu sene Diyanet İşleri Başkanlığımız Kutlu Doğum Haftasının teması olarak, ihlas ve samimiyettir. Dünya bir taraftan gelişiyor ama ahlakın zayıfladığını gösteriyor. Bu akşam Kur'an ziyafetinde bir aradayız. Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşriflerini yad etmek, o güzel insanın örnek ahlaki meziyetlerini ve çağlar ötesine hitap eden evrensel mesajlarını hafızalarımızda canlandırarak kainatın efendisine, insanlık aleminin son elçisine karşı sevgimizin artmasına, özellikle son vasiyetinde tembihlediği Kur'an ve sünnetine bugünkü hayatımızın ne kadar uyum sağladığının muhasebesini yapmamıza ve daha ciddi olarak düşünmemize vesile olacaktır" dedi.

     BAFRA MÜFTÜSÜ BURHAN KELEŞ, DUA YAPTI 

     Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Musafları İnceleme ve Kıraat Kurulu başkanı Hafız Osman Şahin, Emekli İmam Hatip Kurra Hafız İlhan Tok, Üsküdar Valide Atik Camii İmam Hatibi Hafız Kerim Öztürk, Nasrullah Camii İmam Hatibi Hafız Kahraman Şekercioğlu, Kastamonu Kuzeykent Ulu Camii Müezzini Kadir Demirci'nin Kur'an tilaveti ile program son buldu.

       Programa ayrıca Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra ilçe Vaizleri, Belediye Meclis üyeleri, İşadamları, Mesleki Oda Temsilcileri, Sendika Temsilcileri,Eski belde belediye başkanlarından Şaban Çalışkan, İsmail Mutlu, Sivil Toplum örgütleri, Din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    NAMIK AZGIN

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER