HAYVAN PAZARINDA ‘KURBAN’ HAREKETLİLİĞİ

Bafra Belediyesi Hayvan Pazarında kurban hareketliliği yaşanıyor. Kurban Bayramı yaklaştıkça, Bafra Belediyesi Hayvan Pazarı’ndaki hareketlilikte artıyor.

HAYVAN PAZARINDA ‘KURBAN’ HAREKETLİLİĞİ

        Bafra Belediyesi Hayvan Pazarı, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala alıcı ve satıcılar arasında sıkı pazarlıklara sahne oluyor. Hareketliliğin bayram yaklaştıkça arttığı pazar yerinde alıcı ve satıcıların kurbanlık fiyatında uzlaşma çabaları renkli görüntüler ortaya çıkarıyor.

                   KURBAN PAZARINDA HAREKETLİLİK ARTTI

      Kurban Bayramı öncesi kurbanlıklar hayvan pazarına getirilmeye başlanırken, hayvan pazarı da kurbanlık satışlarıyla hareketlendi.

     Gün boyunca alışverişlerin oldukça iyi geçtiğini kaydeden satıcılar işlerden memnun kalırken, vatandaşlar ise fiyatların yüksek olmasından dert yanıyor.

     Bu yıl fiyatların yüzde 25 seviyesinde arttığını kaydeden vatandaşlar, 2013’te 2 bin 500 TL’ye aldıkları düvenin, bu yıl 3 bin 500 TL’ye, danaların 3 bin 800 TL ile 7 bin 500 TL arasında satıldığını kaydettiler.

     Satıcılar ise, artan maliyetlerden bahsederek fiyatların aşağıya düşmeyeceğini söylüyor. Bafra Belediyesi Hayvan Pazarının Arife gününe kadar açık kalması için belediye yetkililerinden onay çıkacağı öğrenildi.

NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2014, 20:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER