AK PARTİ TEŞKİLATINDAN BAFRA BELEDİYESİNE ZİYARET

AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı görevlerine yeni başlayan belediye başkan yardımcılarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN BAFRA BELEDİYESİNE ZİYARET

      Bafra Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş’ı makamında ziyaret eden AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve ekibi görevlendirmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

     Yurduseven açıklamasını şöyle sürdürdü:

     “150 bine yaklaşan nüfusu ve 140 mahallesiyle Bafra’mız birçok ilimizden daha büyük bir potansiyele sahip. Bu bağlamda belediyemize de halkımıza hizmet noktasında büyük sorumluluklar düşüyor. AK Belediyecilik farkını Bafra’mızın her noktasına ulaştırabilmek için koordinasyon ve planlamanın önemi çok büyük. Belediye Başkanımıza çalışmalarında destek olmaları ve görev paylaşımı açısından başkan yardımcılarımızın göreve gelmesini önemsiyoruz. Aslında bu görevlendirmelerin daha önce yapılması için başkanımızla istişareler yapmıştık. Biraz gecikmeli bir karar oldu fakat netice itibariyle olumlu etkileri olacağını düşünüyoruz. Bu bağlamda yeni göreve gelen arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

     Başkan yardımcıları da ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek, belediye ve teşkilat arasındaki uyumun önemine dikkat çektiler.

     Karşılıklı dilek ve temennilerle ziyaretler sona erdi.

     NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2014, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER