BAFRA SRC EĞİTİM MERKEZİNDEN AÇIKLAMA

Gazetemizde, 4 Ağustos 2014 günü yer alan Şoför esnafının çilesi bitmiyor başlıklı yazıda yer alan bazı asılsız suçlamalara cevap geldi.

BAFRA SRC  EĞİTİM MERKEZİNDEN AÇIKLAMA

       Bafra SRC Mesleki Yeterlilik Eğitim Merkezi Sahibi Ekrem Arslan,"Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığının Yetkilendirdiği  SRC Eğitimi veren bir kurumuz.24 Şubat 2003 Tarihinden sonra Ehliyet belgesi alanlara SRC eğitimi veren  kursumuz 2009 tarihinden beri hizmetlerine devam etmekte ve pek çok Kursiyerimiz de sınavlarda başarı göstermekte. SRC  Eğitim Merkezi olarak amacımız, Şoförlerimizin  Eğitimden geçirilerek sınavlara hazırlanmasıdır. Ayrıca Bizim Kurslarımızda Devam mecburiyeti olduğu için dersleri işlemede,  Eğitimcilerimiz özel çaba sarf etmekte" dedi.

      Bafra SRC Mesleki Yeterlilik Eğitim Merkezi Sahibi Ekrem Arslan," Test sınavının nasıl yapıldığını bilmeyen kursiyerler veya okumasını yetiştiremeyen bazı  adaylar da bulunmakta. Bunlara özel çaba harcayan ve eğitimlerini tamamlatan  Eğitimcilerime teşekkür ediyorum. Ne yazık ki  kurumları   ve  Eğitimcileri suçlamak kişilerin kolayına geliyor. Verdiğimiz Çözümlü testlere baksalar  Bütün soruları ve cevapları orda görürler. Çünkü eğitimcilerimiz. Her ders sonunda değerlendirme yaparken çıkmış sınav sorularını cevaplıyorlar. Üzülerek söylemeliyim ki bizim insanımız çok hazırcı her şeyin kendilerine göre olmasını istemekteler. Ama bunun yanı sıra isim de vereyim  Hayati Poyrazoğlu  ( Koşu Köyü) adıl kişi ben bu yaştan sonra ( Taş 61) evrakım yok demeye utanırım diye kursa katıldı ve sınavı da başararak belgesini aldı. Sınavlarda başaramayıp suçlama yapacaklarına kurs dönemlerinde kursumuza katılsalar  mağdur olmazlar. Biz Herkese kurs dönemlerinde katılmaları için SMS atıyoruz. Bu  Konuda demem o dur ki; bilgili işini doğru yapan trafik kuralları, motor ve ilkyardım bilgisi olan her sürücü SRC sınavlarını kazanır. Çünkü sınavlarda 50 soru soruluyor 30 soru yapıp 60 puan alan Belge alıyor.  50 sorunun  Belki 15 tanesi sürücüler için zor olabilir ama sürücü ise zaten o konunun uzmanı  başaramıyorsa suçu kendinde araması gerekir" diye konuştu.  

        NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER