KILIÇ, BAFRA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bafra Bengü 22.Yayla Karakucak güreşlerine katılmak için Bafra’ya gelen, eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Bafra’da yeni yapılan spor komplekslerin de incelemelerde bulundu.

KILIÇ, BAFRA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

     Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleriyle beraber tamamen biten ve önümüzdeki günlerde Bafralıların hizmetine girecek olan 2 bin 500 kişilik Kapalı Spor Salonunu, inşaatı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, yine inşaatı devam eden 5 bin kişilik Stadyumda incelemelerde bulundu ve  Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak ve müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

      Milletvekili Suat Kılıç daha sonra Bafra Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunarak, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi müdürü Fatih Hatipoğlu ve yetkililerden merkezin işleyişiyle ilgili bilgi aldı.

     Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç daha sonra AK Parti Bafra ilçe Başkanlığına geçerek, 30 Mart Yerel Seçimlerindeki başarılarından dolayı İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Belediye Başkanı Zihni Şahin'e üzerinde "İstiklal Marşı"nın yazılı olduğu çini tabak hediye etti.

           NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER