BAFRA STANDINA YOĞUN İLGİ

SAMKON tarafından düzenlenen 8.Samsun tanıtım günlerinde Bafra Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

BAFRA STANDINA YOĞUN İLGİ

 Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından düzenlenen ‘8.Geleneksel Samsun Günleri’ Feshane uluslararası Fuar Kongre ve Kültür merkezinde başladı.

        Samsun’a ait yöresel tatlar, turizm zenginlikleri ve ilçelerin sahip oldukları tarihi ve kültürel değerlerin tanıtıldığı etkinlik 4 gün sürdü.

        İstanbul Feshanede düzenlenen fuarda Bafra Belediyesi standında ilçeyi tanıtıcı broşürler ve bültenleri, Bafra pidesi ve kaymaklı lokum gelen ziyaretçilere dağıtıldı.

        SAMKON tarafından İstanbul Feshane’de düzenlenen 8. Tanıtım Günleri’nde Bafra her yönüyle ilginin odağı oldu. En çok ziyaret edilen stantların başında Bafra standı oldu. Bafra’nın damak tatlarına ulaşmak için kuyruklar oluştu. Standı gezenlere çeşitli ikramlar yapıldı.

         Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “İstanbul’da yaşayan Bafralı hemşehrilerimiz ile yakın ilişkiler içerisindeyiz. İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimiz bölgemizin kültürünü ve geleneklerini yaşatmak için zaman zaman çeşitli etkinlikler yapıyor. Bu etkinliklerin içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bafra’mızın tanıtımı için çok Feshane’de yoğun çalışmalar yürüttük. Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışı ile Bafra Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Ticaret ve Sanayi Odamız, Ziraat Odamız, Ticaret Borsamız, derneklerimiz, mahalle muhtarlarımız, basınımız ve hemşehrilerimiz ile Bafra’mızı temsil ettik. Tanıtımlar yaptık, Bafra ürünleri ve damak tatlarını sergiledik. Broşürler dağıttık, ikramlarda bulunduk. Birlik ve beraberliğimizi sergiledik. Diğer ilçelerimizin stantlarını gezdik, gurbetteki hemşehrilerimizle dertleştik sohbetler yaptık” dedi. 

              NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER