Milletvekili Demir adaylara başarı diledi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 7 Haziran'da yapılacak Milletvekili seçimlerinde aday gösterilenlere başarılar dileyerek, "Partimiz dava partisidir. Bugün olduğu gibi yarın da hizmet sürecektir" dedi.

Milletvekili Demir adaylara başarı diledi

          AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin Genel Merkezi tarafından 7 Haziran'da yapılacak seçimler için açıklanan Milletvekili adaylarına başarılar diledi. Demir, AK Parti'nin yeni isimlerle daha da güçlü olacağını belirterek, bu ülkeye hizmet davasının süreceğini söyledi.

                                                     “AK PARTİ DAVA PARTİSİDİR”

          7 Haziran'da yapılacak seçimlerde AK Parti'nin tüzüğü gereği tekrar aday olmayan Milletvekili Demir, açıklamalarda bulundu.

          AK Parti Genel Merkezi'nin titiz çalışmalar sonucu hazırladığı ve YSK'ya sunduğu milletvekili listesinde aday olanlara başarılar dileyen Demir, "Partimiz dava partisidir. Bu davaya ve milletimize hizmet etmek için bizler görevdeydik. Artık bayrağı yeni arkadaşlara bırakıyoruz. Partimize ve davamıza hizmetimiz bugün olduğu gibi yarın da sürecektir. Milletvekili aday adayı olup, aday listesinde kendisini göremeyen arkadaşlarımızda inanıyorum ki, listede yer almış gibi çalışmalarını sürdürecektir. Millete hizmet sevdamız gereği bunu yapmalıyız" dedi.

                                            “HEDEF 9 MİLLETVEKİLİ SEÇMEK”

         Milletvekili adaylarının yeni Türkiye'nin inşasında önemli rolleri olacağını dile getiren Demir, "AK Parti ile büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandı.

          Milletvekili olduğum dönem içerisinde çok güzel gelişmeler kaydedildi. Bunlar milletimize hizmet için yapıldı. Yeni dönemde de gerek çözüm süreci, gerekse de yeni anayasa çalışmalarında gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Bize düşen adaylar etrafında kenetlenip, Samsun’da en yüksek oy oranını almaktır. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de başarıyla çıkmayı hedefliyoruz. Samsun’daki 9 milletvekili adayımızın da seçilerek, TBMM’ye gitmesi için tüm gayretimizle çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

                                              “HER GÖREVİ YAPARIM”

         Milletvekili Demir, görevi süresince çalıştığı kurumların yöneticilerine, özveri ile çalışan teşkilat mensuplarına, AK Parti'nin kazanması için bugüne kadar tüm seçimlerde görev almış ve en küçük katkısı olanlara teşekkür ederek, “Son dönemim olmasına rağmen, partimizin vereceği her görevi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Demir, yeni Türkiye yolunda hizmetin devam etmesini isteyenlerin partisini desteklemesini istedi.

             NAMIK AZGIN
 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER