BAFRA TSO’DAN BİR İLK DAHA

Noter huzurunda yapılmakta olan Şirket Kuruluşları'nda ana sözleşmeler artık Ticaret ve Sanayi Odaları Ticaret Sicil Müdürlüğü’nde yapılmaya başlandı.

BAFRA TSO’DAN BİR İLK DAHA

Noter huzurunda yapılmakta olan Şirket Kuruluşlarında ana sözleşmeler artık Ticaret ve Sanayi Odaları Ticaret Sicil Müdürlüğü’nda yapılmaya başlandı.

1 Ocak 2017 tarihi itibariyle yürürlüğe giren tebliğ ile birlikte daha önceden noter huzurunda yapılan kuruluş aşamasında şirket esas sözleşmeleri, artık Ticaret Odaları bünyesinde hizmet veren Ticaret Sicil Müdürlüklerinde yapılmaya başlandı.

Uygulamaya geçilmesiyle birlikte Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nda da ilk şirket kuruluş işlemi için tören düzenlendi. Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Avcı, Ticaret Sicil Müdürü Halil Karahan ve Bafira Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yetkililerinin hazır bulunduğu törende, İlk şirket kuruluş imzalara Ticaret Sicil Müdürü Halil KARAHAN’ın huzurunda imzalandı.

Bafra TSO Başkanı Göksel BAŞAR Uygulamanın Üyelere büyük kolaylık sağladığını belirterek ‘ Üyelerimiz için zaman kavramının ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Gümrük ve Ticaret Bakanlığına iletilen görüşler neticesinde ilgili tebliğ 1 Ocak 2017 itibari ile uygulamaya başlanmıştır. İlk şirket kuruluşumuzu gerçekleştirmiş bulunmaktayız, amacımız Üyelerimizin Odamıza geldiğinde bütün işlemlerini başka hiçbir kuruma göndermeden neticelendirmektir.’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER