BAFRA’DA İFTAR COŞKUSU

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ev sahipliği yaptığı Bafra ilçesindeki toplu iftar programına katıldı.

BAFRA’DA İFTAR COŞKUSU

      İftar programında ilçe halkına hitap eden başkan Yılmaz, iftar programına iştiraklerden dolayı Bafralılara teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ, BAFRA'DA İFTAR YEMEĞİNE KATILDI
     
 AK Parti Samsun İl Başkanlığı, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Bafra ilçe teşkilatı koordinasyonunda gerçekleştirilen toplu iftar yemeği, Bafra Kent Meydanında yapıldı.  

      İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programına; Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,   Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzm. Opr. Dr. Kemal Öztürk, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü Yakup Tulum, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bafra İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Müftüsü Burhan Keleş, AK Parti il Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Samsun eski Milletvekillerinden Fatih Öztürk, Bafra Belediye Meclis üyeleri, İşadamları, mesleki oda başkanları, okul müdürleri, sendika başkanları, öğretmenler, sivil toplum örgütleri, AK Parti ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

     İftar öncesinde masaları tek tek dolaşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti.

     İftarın ardından açılış konuşması yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayınınız hayırlı ve mübarek olsun. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizde, bu güzel organizasyonu ilçe teşkilatımızla birlikte düzenleyen, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve AK Parti İl Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.     

     İftar yemeğine katılan vatandaşlara hitaben konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, herkesin Ramazan'ını tebrik etti.

     Yılmaz, "Bugün Bafra Kent Meydanında,7 bin kişi ile birlikte iftar yaptık. Bir Ramazan ayının iftar sofrası ancak bu kadar güzel, bu kadar Ramazan ayının ruhuna, Ramazan ayının anlayışına ve mantığına uygun olur. Paylaşmanın, birlikte olmanın, beraber olmanın en güzel örneğini burada ortaya koydunuz. Onun için ben sizlere teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun. Geçen sene de bura da, bu meydan da müzikle iftar yapmıştık. Bu defa bu Ramazan ayında, bu Ramazan akşamında daha fazla kalabalık ortaya koydunuz. Allah'ım tekrarını nasip etsin. Rabbim evlerimizde çocuklarımızla birlikte sağlık içinde nice Ramazanlar nasip etsin" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından doğuştan engelli olan 17 yaşındaki Mertcan Çelebi yazdığı kompozisyon dergisini Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a hediye etti. Program fotoğraf çekimi ile son buldu.

                                             NAMIK AZGIN 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER