BAFRA’DA POLİS TEŞKİLATININ 171. YILI KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yılı kutlamaları çerçevesinde Samsun’un Bafra, ilçesinin Kent Meydanın da tören düzenlendi

BAFRA’DA POLİS TEŞKİLATININ 171. YILI KUTLANDI

    Türk Polıis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. Yılı kutlamaları çerçevesinde, Samsun’UN Bafra ilçesinde, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
   10 Nisan Polis Bayramı kutlamaları kapsamında Bafra'da organize edilen kutlamalar Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başladı.
      Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon komutalığı vekili Askerlik Şubesi Başkanı Kıdemli Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin,Ak Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra  ilçe Gıda Tarım  ve Hayvancılık ilçe müdürü Ahmet Dursun, Emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı, Eski Ankara Emniyet Müdürü ve Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği eski Genel Başkanı. Hasan Yücesan,   Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa  Yiğit, Bafra  KaymakamlığıSosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, daire amirleri, emniyet personeli, şehit ve gazi derneği başkanları ile emniyet çalışanlarının katıldığı tören ilgi gördü.
    Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit yaptığı konuşmada,”Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamasında, mülk içi cesaret, azim ve kararlılıkla çalışan devletimizin bekası halkımızın huzur ve refahı için 24 saat hizmet veren Türk Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıldönümünü sizlerle kutlamaktan büyük onur ve gurur duyduğumuzu belirterek sizlere saygı ve şükranlarımızı  arz ediyorum. Kuruluşundan bu güne edindiği tarihi birikimlerle planlı ve programlı çalışmaları ile kaliteli insan gücü ile kendinden beklenenin daha fazlasını üreten teşkilatımız, her kademesinde görev yapan personeliyle hizmetin en iyisine layık olan milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için canla başla gece gündüz demeden büyük bir azimle kendisinden beklenen hizmetin en iyisini vere bilme gayretindedir.” dedi.
    Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise, yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:
   “Suçun işlenmesini önleyen canlı bir kalkandır polis. Milletimizin her türlü gerici anlamda bölücü teröre karşı, gençlerimizi de yok etmeye çalışan uyuşturucu ve uçucu maddelere karşı koruyan terörist ve magandalarla mücadele eden toplumuzun tasvip etmediği her türlü olaya karşı yine polisimizi görürüz.  Polis her zaman halkın yanında halkta her zaman polisimizin yanında olmuştur. Günlük hayatta polisin görev alanına girmeyen polisi ilgilendirmeyen hiç bir şey yok gibidir. Polis güvenliktir, kamu düzenidir. Aynı zamanda polisimizin çok güzel bir görevi vardır polis sosyal yardımdır, genel ahlakın koruyucusudur. Polisimiz ulu bir çınardır, bu çınar bugün 171 yaşındadır. Çok yaşa polisimiz, çok yaşa. “        Konuşmaların ardından program Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğünün  bahçesinde tebriklerin kabulü ve kokteyl ile devam etti.

NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER