Milletvekili Köktaş, Salıpazarı'nda konuştu

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Salıpazarı İlçe Başkanlığı'na gerçekleştirdiği ziyarette konuştu

Milletvekili Köktaş, Salıpazarı'nda konuştu

  AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Salıpazarı İlçe Başkanlığı'na gerçekleştirdiği ziyarette konuştu.
      Milletvekili Köktaş, "Son dönemlerde muhalefet partilerinin, özellikle ana muhalefet partisinin genel başkanı Kılıçdaroğlu'nun Bakanlarımıza, Başbakanımıza, AK Parti kurucusu, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sarf etmiş olduğu sözleri şiddetle kınıyoruz. " dedi.
     AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Salıpazarı İlçe Başkanlığı görevine tekrar atanan İsmail Yaman ve yönetim kurulu üyelerine "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.
    Burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin genel ve yerel konularına değinen Milletvekili Köktaş, "Ülkemiz son günlerde içeride ve dışarıda önemli süreçlerden geçmektedir. İçeride insanların huzurunu, birliğini kardeşliğini yıllardır bozmaya çalışan PKK terör örgütü ve onların iç ve dış destekçileriyle girilmiş olan amansız mücadele dışarıda bölgemizin adeta bir ateş çemberine dönüştüğü iç savaşların yaşandığı terör örgütlerinin insanların, malına canına kast ettiği ve aynı zaman da bölgenin yeniden şekillenmesi için bir takım güçlerin senaryolar yazdığı, bir dönem de ülkemizi bu olaylardan kurtarmak hedefimizde olan yeni büyük Türkiye'yi inşaa etmek için atılması gereken adımları tek tek atmaktayız. 
       Siyasi görüşü, partisi, ideolojisi, etnik yapısı ne olursa olsun, vatandaşlarımızın tek vatan, tek bayrak, tek devlet altında tek yürek, tek vücut, tek yumruk dimdik durmaları gerekmektedir. Yaşanan terör olaylarından bölgemizdeki belirsizliklerden dünya daki ekonomik gelişen sıkıntılardan bir siyasi çıkar, siyasi ikbal, siyasi makam beklemek ise tamamen acizliktir." 
        “KILIÇDAROĞLU'NU ŞİDDETLE KINIYORUZ”
    "Siyaset, insana hizmet etme aracıdır. Bu hizmet etme aracını farklı amaçlar uğrunda kullanmak, kullanan siyasetçiye bir fayda sağlamadığını tarihimizdeki siyasetçilere bakarak görmekteyiz.Son dönemlerde muhalefet partilerinin, özellikle ana muhalefet partisinin genel başkanı Kılıçdaroğlu'nun Bakanlarımıza, Başbakanımıza, AK Parti kurucusu, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sarf etmiş olduğu sözleri şiddetle kınıyoruz. Siyasette bağnazlığa, iftiraya, karalamaya yer olmadığını, bu davranışlarda ısrar edenlerin aziz milletimiz yeri ve zamanı geldiğinde cezalandırmasını bilmiştir.Düşünün ki; bu genel başkan, bir bakanımıza çıkıp "birilerinin önüne yatmış" ifadesini kullanıyor. Herkesin topyekün karşısında duracağı bu sözleri, Ana muhalefet partisinin lideri kullanabiliyorsa, acaba çıkıp ta birileri kendi eşi ve ya partisine mensup bir hanımefendi için kullansa, Kılıçdaroğlu, bunun için  ne düşünür! diye de merak etmekteyim. Aynı genel başkan yıllardır mücadele ve uğruna şehitler verdiğimiz, terörü lanetlemek, karşısında durmak "PKK Terör Örgütüdür" demek yerine, yine Türkiye'yi dünyaya şikayet etmeyi ve kendisine bir gelecek hazırlamayı düşünmüş olmalı ki "turistler bu bombalamalar altında Türkiye'ye neden gelsin." adeta "Türkiye de can güvenliği yok sakın ha Türkiye'ye gelmeyin" dercesine açıklamalar yapmaktan da geri durmamaktadır. Basiretli, sağ duyulu milletimiz kendi liderine, kendi partililerine, kendi genel başkanına kasetle ihanet eden siyasetçiye hiç güvenmemiş onu girmiş olduğu bütün seçimlerde sandığa gömmüştür." 
      ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEK ADINA YOĞUN TEMPO İÇİNDEYİZ          
    "1 Kasım seçimlerinde Samsun ve Türkiye AK Parti'ye önemli bir görev daha yüklemiş olup, hedeflerine emin adımlarla ilerlemek için yeniden yetki vermiştir. Bizler de şehrimizin sanayi, ekonomi, tarım, turizm, ulaştırma, eğitim, sağlık alanlarında eksiklerimizi tamamlamak ve yeni projeler hayata geçirmek için yoğun çalışma temposu içerisindeyiz. Meclis çalışmalarımızdan fırsat buldukça seçim bölgelerimize geri dönüyoruz. Vatandaşlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, yerel yöneticilerimizle birlikte görüşmeler yapıyor, sorunlarını konuşuyor, çözüm yolları üretiyoruz." diyerek sözlerine son verdi. 
      Yeni atanan ilçe yönetimini tebrik ederek, başarılar dileyen Milletvekili Köktaş, ayrıca ilçe binasının yanında bulunan iş yerlerini ziyaret ederek esnaflara "Hayırlı, bereketli bol kazançlar" dileklerini iletti.
              NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER