BAFRA’DA TRAFİK SIKINTISI BİTMİYOR

Bafra ilçesinde, şehrin merkezindeki otopark sıkıntısını ortadan kaldırsa da, bazı caddelerdeki parklanmalar trafiği çekilmez hale getiriyor.

BAFRA’DA TRAFİK SIKINTISI BİTMİYOR
        Şehir merkezinde, cadde kenarlarında iki sıra halinde park eden araçlara müdahale edilmemesi trafiğin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına neden oluyor.

       Özellikle şehir trafiğinin en yoğun olduğu Cumhuriyet Meydanı, Bulvar, Alaçam, Yaşar Doğu, Kızılırmak, Kemalpaşa, Kızılırmak caddelerindeki parklanmalar ile trafik felç olmuş durumda. Şehrin işlek caddelerinden biri olan Tekel  Caddesi de trafiğin kilitlendiği noktalardan birisi olarak göze çarpıyor.

      Bafra ilçesinde, caddenin kenarına park etmiş araçlar hem yayalara, hem de araçlara sıkıntı veriyor.

                  BAFRA TRAFİĞİ FELÇ OLDU, ACİL ÖNLEM ALINMASI ŞART

       Bafra’da geçtiğimiz seneler içerisinde yapılan çalışmalarla tretuvarlar genişletilirken caddelerin daralması ve bazı çıkış noktalarının kapatılarak yeşil alana dönüştürülmesi nedeniyle, caddeleri birbirine bağlayan ara bağların kapatılması sonucu şehir merkezinde trafikte kilitlenmeler yaşanıyor. 

       Şehir Merkezinde araç sürücülüğü yapan vatandaşlar ve esnaflar, "Şehrin her yerinde otopark olması güzel, ama bazı bölgelerdeki sıkışıklık bazen çekilmez hal alıyor. Bu meselenin bir an önce çözülmesi lazım. Şehrin her bölgesine açılan otoparklar birkaç kişiye istihdam sağlamakta, ama araçların yavaş ilerlemesi ve bazen durması yüzünden yaktığı mazot israfı ülke ekonomisine zarar veriyor" dediler.

      NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER