BAŞARILARINI KAYMAKAM HALİS ARSLAN’LA PAYLAŞTILAR

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu idareciler ve öğrenciler Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

BAŞARILARINI KAYMAKAM HALİS ARSLAN’LA PAYLAŞTILAR

         Bafra Kaymakamı Halis Arslan,”Hepinizi tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını  diliyorum ”dedi.

                                     KUPA VE MADALYALARIYLA ZİYARET ETTİLER

        Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu ilde Samsun’da yapılan kız masa tenisinde il birincisi, erkek voleybol takımı ise ilde başarılı olup 28-30 Mart arasında yapılacak Türkiye yarı finaller öncesi il ve ilçelerde almış oldukları kupa ve madalyalarıyla  ziyaret  ettiler. Okul yöneticileri ayrıca hazırlamış oldukları “Spor dostu okul” projeleri  konusunda Kaymakam Arslan’a bilgiler verdiler. Sportif başarıların peşinde de akademik başarılar elde edeceklerini söylediler. 

                                     ‘EMEĞİ GECENLERE  TEŞEKKÜR EDİYORUM’

        Öğrencilere bir konuşma yapan Bafra ilçe Kaymakamı Halis Arslan, ”İlçemizin adını ilk önce ilde, sonra bölgede, sonra Türkiye çapında ve daha sonra ise Dünya çapında duyurmaya çalışın. Bundan sonraki yarışmalarda da daha yükseklere çıkıp başarılarınıza bir başarı daha eklemenizi istiyorum. Sizlerin ilk öncelikle anne ve babalarınıza, idarecilerinize, öğretmenlerinize ve Milli Eğitim Müdürünüze teşekkür ediyorum. Sporu sevin ve  bende sporun içerisinde olan birisiyim. Her yaşta herkes spor yapabilir” dedi.

                                 ‘SİZLER İÇİN DEĞİŞİK BİR PROJELERİMİZ VAR’

         Herkesin başarılı olabileceği bir spor dalı olduğunu vurgulayan Bafra ilçe Kaymakamı Halis Arslan, ” Okullar kapandığında yakın zamanda hizmete açılacak olan yüzme havuzunda sizler için değişik bir projelerimiz var. Çocuklarımızdan  isteyip de yüzmeyen kalmayacak. Sevgiyle kulaç atan eller kalmayacak. Bu arada ilçe kütüphanesini ve gençlik merkezine gitmeyi unutmayın. Oralara gidin. Türkiye yarı finalde yapacağınız karşılaşmalarda başarılar diliyorum. İnşallah güzel başarılarla ilçemize dönersiniz “diye konuştu.
                         KÖKSAL ÖNER 

            

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER