Tarım Kredi Ortaklarını Bilgilendirdi

Bafra Tarım Kredi Kooperatifi ortaklarına bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Tarım Kredi Ortaklarını Bilgilendirdi

      1032 sayılı Bafra Tarım Kredi Kooperatif Binasında Gerçekleşen Toplantıya

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Samsun Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdür Yardımcısı Reşit Cabi, Tarım Kredi Taşova Yem Fabrikası Müdürü Cengiz Ceylan, Bafra Tarım Kredi Müdürü Mehmet Sulak, Ziraat Mühendisi Nurcan Erdem,  Kooperatif çalışanları Semra Karaca, Ramazan Sözen ve çok sayıda Kooperatif ortakları katıldı.

      Toplantıda konuşan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Tarım Kredi Kooperatiflerinin Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesi olduğunu, bu aile fertlerinin her geçen gün tarımsal üretimde gerek makine gerekse maddi anlamda desteklenen şanslı ortaklar olduğunu, üreticilerin kendi kooperatiflerine sahip çıkmalarını istedi. 

       Samsun Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdür Yardımcısı Reşit Cabi, Tarım Kredi Kooperatifleri tarıma destek veren en büyük çiftçi kuruluşu olduğunu, ortaklarımızın bu hizmetlerimizden faydalanmalarını istediklerini söyledi. Cabi Kooperatif Ortaklarına Hayvan alımı ve Kredi kullanımı konusunda da açıklamalar bulundu.

        Daha sonra söz alan Bafa Tarım Kredi Müdürü Mehmet Sulak, katılımcılara çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

       Sulak, ayrıca Tarım Kredi Kooperatiflerinin ortaklara sunduğu imkânları da ayrıntılı şekilde anlatarak, Kooperatif ortaklarını bilgilendirdi. Toplantı dilek ve temenni konuşmaların ardından son buldu.

           NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER