Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim Uygulama Okulunda Çanakkale Şehitleri Anıldı

Bafra Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim Uygulama Okulu idaresi, Çanakkale Zaferinin 100.Yılı ve Şehitler haftası dolayısıyla, okulda program düzenledi.

Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim Uygulama Okulunda Çanakkale Şehitleri Anıldı

      Çanakkale Zaferinin 100.yılı ve Şehitler Haftası Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim Uygulama okulunda törenle kutlandı.

     Osmanbeyli Mahallesinin tek şehidi ve okulun adını verdiği şehit Mustafa Pilan’ın annesi Şehide hanımefendinin de katıldığı törende duygu dolu sahneler yaşandı. Mahalle muhtarı Ramazan Bülbül, azalar ve öğrenci velilerinin de katıldığı tören ilgi gördü. 

       Okul müdürü İshak Katipoğlu ve Müdür Yardımcısı İzzettin Şahin tarafından kapıda karşılanan Şehide hanımefendiye çiçek takdimi yapıldı.

        İlerleyen yaşına rağmen şehitler haftasında törene katılan Şehide hanımefendinin yüzündeki şehit annesi onuru törendekileri duygulandırdı.

        Okul Müdürü İshak Katipoğlu,”Bu güzel anlamlı ve anlamlı günde okulumuzda olmanız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Şehidimize Allahtan rahmet diliyor, peygamberimiz Hz Muhammed’in buyurduğu gibi,”Şehitlere ölüler demeyiniz. Onlar Allah katında canlıdır” dedi.

         Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve öneminin okunması, şiirler ve slayt gösterisinin arkasından tören sona erdi.

            NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER