banner223

BAŞKAN EDİS,'KURBAN BAYRAMINIZI GELECEĞE UMUTLA, GÜVENLE BAKARAK KUTLUYORUM'

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramını terör olayları nedeniyle buruk ama geleceğe umutla, güvenle bakarak kutluyorum" dedi.

BAŞKAN EDİS,'KURBAN BAYRAMINIZI GELECEĞE UMUTLA, GÜVENLE BAKARAK KUTLUYORUM'

     Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerden biri olduğunu hatırlatan Başkan Edis," Birleştirici ve bütünleştirici özelliği bulunan bayramlar toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır" diye konuştu.

    ‘O GÜZEL DUYGULARIN TÜM YÜREKLERE HAKİM OLMASI TEMENNİ EDİYORUM’
    "Bizlere, özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkânı veren başta Devletimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" diyen Başkan Edis,"Kurban Bayramı vesilesiyle bizleri biz yapan, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hakim olması temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
          Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER