“1 Kasım’da Oyunu Halk Bozacak”

CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin 1 Kasım seçimleri için iddialı açıklamalarda bulundu. Tekin, ‘1 Kasım seçimlerine CHP olarak damgamızı vuracağız’ dedi.

“1 Kasım’da Oyunu Halk Bozacak”

                                     “ HODRİ MEYDAN DİYORUM”

    7 Haziran sürecinden sonra partisinin ülkenin selameti ve geleceği ile ilgili konularda taşın altına gövdesini koyduğunu belirten CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin;’Ülkemiz için yapılabilecek her şeyi yaptık. Bunu milletimizde takdir ediyor. Sarayın isteklerine ne yazık ki, bu ülke mahkum edildi. Erken seçim dediler. İşte erken seçim. 1 Kasım seçimlerinin flaş partisi CHP olacak. Buradan hodri meydan diyorum’ dedi.

                                “BU OYUNU HALK BOZACAK”

    Samsun’da 1. parti olabilmek için mücadele edeceklerini ve bu seçimlerde bunu başaracaklarını ifade eden Tekin;’Halkımız 7 Hazirandan sonra ülkede oynanmak istenen oyunları gördü. Bu oyunu yine Türk milletinin kutsal oyları bozacaktır. Bu ülke tek adam modeliyle yönetilemez, yönetilmemeli. Bizler sorumluluk makamında olan siyasetçiler olarak halkımıza bu süreci en iyi şekilde anlatıp, görevimizi yerine getireceğiz’ diye konuştu.

                                 “SAMSUN BENİM SEVDAMDIR”

    Kendisinin Samsun’la yatıp Samsunla kalktığını 15 yıl gibi uzun bir süre belediye başkanlığı döneminden sonra Ankara’da şehrin geleceğine yönelik projelerle Samsunluların yine yanında olacağını sözlerine ekleyen Tekin;’Bizim sevdamız Samsun. Bu şehir bize böylesine öenmli görevleri verdiyse bizlerde çok çalışarak ve üreterek halkımıza vefa borcumuzu ödemek zorundayız. Allah bizleri utandırmasın’ diyerek sözlerini tamamladı.

           NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER