BAŞKAN KAYAR, ‘TARİHLERİNİ İÇİNE ALAN HAFTA 'MUHASEBE HAFTASI'DIR’

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler(SMMMO) Odası Başkanı Hayrul Kayar,” yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muhasebe Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Samsun Ticaret Borsası’ nı ziyaret ettik” dedi.

BAŞKAN KAYAR, ‘TARİHLERİNİ İÇİNE ALAN HAFTA 'MUHASEBE HAFTASI'DIR’

        Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Demirer ve Meclis üyeleri Mustafa Mercan ve Demir Küçük tarafından karşılanan Hayrul Kayar “1 Mart tarihi üyesi olduğumuz Avrupa ve Dünya Muhasebeciler Federasyonlarına göre 'Muhasebeciler Günü' ve 1 -7 Mart tarihlerini içine alan hafta 'Muhasebe Haftası'dır. Muhasebeciler Haftası'nı bu yıl da oda olarak düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz”  dedi.

                           ‘VERİLERİN HEPSİNDE GÖREV ALIYORUZ’
        Sürekli değişen mevzuat ve uygulamaları takip etmenin yanı sıra üzerimize yüklenen tüm işleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden  Kayar " Başta gelir idaresi olmak üzere, Sosyal Güvenlik Kurumu, Türkiye İş Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu gibi kurumların beyan, bildirim tahakkuk, tahsilat, istatistiki verilerin hepsinde görev alıyoruz. Değişen mevzuat ile ilgili olarak Samsun Ticaret Borsası gibi iş dünyasının temsilcisi kurumlarla sürekli dirsek teması halindeyiz. Fikir alışverişlerinde bulunup görüş bildiriyoruz.”diye konuştu.
                        ‘YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ÖNEMLİ GÖREVLER VAR’
        Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Demirer, ise Sayın Hayrul Kayar ve ekibinin ziyaretlerinden dolayı büyük memnuniyet duyduk. Samsun’da mali müşavirler ve muhasebeciler olarak iş dünyamız için yapmış olduğunuz önemli görevler var. Ben sizlerin şahsında bütün meslek gurubu üyelerinizin Muhasebe Haftası’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.
           Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER