Başkan Yılmaz, Bafra'da Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında, Bafra ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 Başkan Yılmaz, Bafra'da Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

   AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'nca organize edilen gezide, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, Kolay Belde Belediye Dursun Aygün, İkizpınar Belde Belediye Şaban Çalışkan, Gençlik kolları üyeleri ve partililer eşlik etti.

     Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçede esnafın sıkıntı ve isteklerini dinledi. Bafra Bulvar, Cumhuriyet Meydanı ve Beşyol'da esnaf ziyaretlerinde bulunan Yılmaz, 30 Mart seçimlerinde destek istedi.

       Seçim kampanyalarını yürütürken siyasi rakiplerini küçümsemediklerini, karalamadıklarını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya  Yılmaz, herkesin içten ve samimi,Türkiye için, kalkınma için çaba içerisinde olduklarına inandığını söyledi.

         Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Sevginin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz, üretim olmaz, ahenk olmaz, kalkınma olmaz, dirlik, birlik, beraberlik hiçbir şey olmaz.AK Parti siyasetinde insan sevgisi vardır, insanın mutluluğu ve refahı var. İnsanı merkezine aldığımız bir anlayışla çırpınıp mücadele ediyoruz. Hepsini başarıyor muyuz, eksiksiz miyiz? Hayır, şüphesiz değiliz. Dolayısıyla bu konuda her şeyin başı sevgi ama her şeyin sevgi ile hal olması mümkün değil, bunun da farkındayız. Daha fazla çalışıp, daha fazla üretmemiz lazım. Bu gayret ve çabayı eksik etmezsek, işin merkezine sevgi ve insanı koyarsak, içtenlikle çalışırsak başarırız diye ümit ediyorum" dedi. 

       Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf ZiyaYılmaz, "Özel İdaresi'nin hizmetlerini artık biz yapacağız. İlçelerimizin, köylerimizin aldığı hizmetlerden daha fazla hizmet alması için kararlıyız. 30 Mart'ta sandıktan ne kadar güçlü çıkarsak o kadar rahat ederiz. 30 Mart tarihine kadar birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. 

       Esnaf gezisi sırasında bir fırına giren Yılmaz, burada çalışan işçilere atkı hediye etti. 

                                                                                               NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER