Çanakkale Kahramanlarına Minnettarlık Etkinliği

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yatırımlar Kurumu Bafra Milli Piyango Yurdu tarafından organize edilen ‘18 Mart Çanakkale Savaşı ve Şehitleri Anma Programı’ ilgi gördü.

Çanakkale Kahramanlarına Minnettarlık Etkinliği

     Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen program, Bafra Milli Piyango öğrencileri tarafından yurdun konferans salonundan gerçekleşen ‘Çanakkale Savaşı ve Şehitleri Anma Programı’, büyük beğeni topladı.

    Yaklaşık 2 saat süren programda, Kur’an-ı Kerim okundu. Bafra Milli Piyango Yurdu öğrencileri programda, Çanakkale Savaşı ile ilgili şiirler ve türküler okurken, cepheden yazılan asker mektupları mizah sen canlandırıldı.

    Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinin de katkılarıyla gerçekleşen program sonunda ise, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yatırımlar Kurumu Bafra Milli Piyango Yurdunda kalan gençler hep birlikte İstiklal Marşımızın 10 kıtasını okudular.

      Çanakkale Savaşı ve Şehitleri Anma Programına; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu ilçe Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu ve davetli vatandaşlar katıldı.

      Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül’ün yurt öğrencilerine yönelik göndermiş oldukları mesajlar okundu.

       Emekli Tarih öğretmeni Burhan Güven, Çanakkale’nin manevi yönü ve Mehmet Akif Ersoy’un gözüyle, Çanakkale konulu sunum yaptı. 

       Program sonunda yurdun yemekhanesinde yapılan Çanakkale Savaşında cephede savaşan askerlerimizin öğünü olan ‘Şekersiz Üzüm Hoşafı’ ikramı yapıldı.

         NAMIK AZGIN         

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER