Eğitim-Bir-Sen’den Kaynaşma Toplantısı

Eğitim-Bir-Sen Bafra Temsilciliği seçim sonrası yeni yönetimi, yönetim delege, hanım komisyonlarını tanıtım amaçlı kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirdi.

Eğitim-Bir-Sen’den Kaynaşma Toplantısı

     27 Eylül Cumartesi günü kongreye giden ve yönetimini tekrar seçen Eğitim-Bir-Sen Bafra Temsilciliği, öğretmenevinde yönetim, delege ve hanım komisyonu üyelerine kahvaltılı kaynaşma toplantısı düzenledi.

    Kahvaltıda konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, “27 Eylül tarihinde Bafra Eğitim-Bir-Sen ilçe temsilciliğinin yönetim kurulu ve şube yönetimini seçmek üzere delegelerin seçimi gerçekleştirildi ve ilçemizde Eğitim-Bir-Sen üyesi 20 arkadaşımız, 423 tane üye arkadaşımızın katılımı sonucu almış oldukları oy oranıyla delege olarak seçildiler. Bu arkadaşlarıma delegeliklerinin hayırlı olmasını önümüzdeki 8 Kasım tarihinde Samsun Şube yönetiminin seçimi ve üst kurul delegelerin seçiminde üstlenecekleri görevlerde hayırlı sonuçları elde etmeleri noktasında ki tercihlerinin sonuca ulaşacak şekilde oy vermelerini burada onlarla paylaşmış oluyoruz” dedi.

                       KAHVALTILI KAYNAŞMA TOPLANTISI İLGİ GÖRDÜ
      27 Eylül tarihinde girdikleri yönetim ve delege seçim süreci ile ilgili ifadelerde bulunan Eğitim Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, “Yönetim olarak bizim arkadaşlarımızla devam kararı aldığımız, 27 Eylül tarihinde 423 tane arkadaşımızın da yüksek bir oylamayla arkadaşlarımızın, üyelerimizin, teveccüh ettiği, mevcut yönetim kurulumusun 401 arkadaşımızın oylayarak devam etme kararını vermiş olduğu üyelerimize de buradan teşekkürlerimizi borç biliyoruz. Omuzlarımızdaki yükü daha da ağırlaştırdıklarının bilincinde, bu sorumlulukta önümüz 4 yılı tüm üyelerimizin özlük ve ekonomik haklarının daha iyi bir konuma gelmesi için ve ilçemizde, ilimizde yaşayabilecekleri, problemlerin çözümünde daha heyecanlı sorunları çözme noktasında çalışabilmek için bu mevcut yönetimimiz canla başla çalışacaktır. Aynı zamanda resmi olarak yönetim içerisinde bulunmayan ama 4/C ve memur arkadaşlarımızı temsilen de Bafra Kız İmam Hatip Lisesinde çalışan Hasan kardeşimizde yönetimle birlikte hareket edecektir. Seçim süreciyle ilgili burada iki tane adayın yarıştığı ve bir arkadaşımızın resmi olmayan, çekildiğini ifade eden söylemleriyle devam eden seçimin sonucunu sizlerde biliyorsunuz. Bu arkadaşımızda Eğitim-Bir-Sen’imizin çok değerli üyelerinden bir tanesidir. Kendisine de bu seçim çalışmasındaki heyecanın artmasına katkısından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

           NAMIK AZGIN 


 


Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER