EMEKLİLER DERNEĞİ ÜYELERİNE ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Turgut Seden ve yönetimi emeklilere yönelik arı gibi çalışmalarını sürdürüyor.

EMEKLİLER DERNEĞİ ÜYELERİNE ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

     Her yıl düzenli olarak yaptığı kömür satışları ile emeklilere uygun fiyatlarda kömür sunan Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi, bu yılda bu hizmetine aralıksız devam ediyor.

     Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Turgut Seden,"Emeklilerimizin bankalarda dosya masraflarının bir an önce verilmesi için hızlı bir şekilde emeklilere verilmesini rica ediyoruz. Bafra'mızda şuan 25 bin emekli var, derneğimize şuanda 4 bin 300 kişi kayıtlı emekli kardeşimiz var. Emeklilerimize gereken imkanlar dahilinde yardımcı olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

      Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Turgut Seden,"Derneğimizde emeklilerimize kömür ve mazot yardımımız devam ediyor. Metro Otobüs İşletmesinde yüzde 20 indirimli, MediBafra Hastanesinde emeklilerimize yüzde 20 indirimli anlaşmamız var. MediBafra Hastanesinde13 TL olan muayenede, derneğimize kayıtlı olan emeklimiz 10 TL 50 Kuruşa muayene oluyor" diye konuştu.   

       NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER