ENGELLİLER İÇİN ÇUVAL ÇUVAL MAVİ KAPAK TOPLADILAR

Amasya Üniversitesine bağlı Merzifon Meslek Yüksekokulu 2.sınıf öğrencileri Dilara Nayır ve Elife Erarslan, Sosyal Sorumluluk mavi kapak projesi kapsamında, kısa sürede 3 çuval mavi kapak topladı.

ENGELLİLER İÇİN ÇUVAL ÇUVAL MAVİ KAPAK TOPLADILAR

                        "TEK TEK KAPAKLARI TOPLAYALIM, BİR BİR ENGELLERİ AŞALIM"

    Merzifon Meslek Yüksekokulu 2.sınıf öğrencileri Dilara Nayır ve Elife Erarslan,kısa bir süre içerisinde topladıkları 3 çuval mavi kapağı Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesine teslim etti. 

    Merzifon Meslek Yüksek Okulunun öğrencileri Dilara Nayır ve Elife Erarslan, engellilere proje çerçevesinde yardım için çuval çuval mavi kapak toplayarak, herkese örnek oldular.

           MERZİFON MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MAVİ KAPAK KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

     Bafra ilçesinin Hacınabi Mahallesinde ikamet ettiklerini belirten Amasya Üniversitesine bağlı Merzifon Meslek Yüksekokulu 2.sınıf öğrencileri Dilara Nayır,"Bu mavi kapakları Merzifon'daki restoranları, kafeleri, dönercileri gezerek, yine Bafra'da lokantaları, kafeleri, restoranları, dönercileri gezerek topladık. Bu konuda ilgili öğretmenimiz proje seçmemizi söyledi. Biz projemizi seçtik. Yapacağımız projeyi hocamıza anlattık, o da bizim projemizi onayladı. Bizde projemizi hayata geçiriyoruz. Biz bu projeyi yaparak ders konusunda puan alacağız. Diğer arkadaşlarımız engellilere yönelik gece düzenleyerek, yardım topladılar, organ bağışı gibi proje yaptılar. Bu proje önceden de benim hayalimdi, engellilere yardım etmek istiyordum. Bir katkım olsun diye bu projesi seçtim" dedi.  

     Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan, başta okul yönetimi olmak üzere mavi kapak toplama kampanyasına destek veren Amasya Üniversitesine bağlı Merzifon Meslek Yüksekokulu 2.sınıf öğrencileri Dilara Nayır ve Elife Erarslan'a teşekkür etti.

        NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER