Kredi Yurtlar Voleybol Bölge Şampiyonu Samsun

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29. Bölgeler Arası Erkek Turnuvası'nda Samsun birinci oldu.

Kredi Yurtlar Voleybol Bölge Şampiyonu Samsun

    Bafra Kapalı Spor Salonu'nda oynanan müsabakaları Kredi Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Recep Ali Er, Samsun Bölge Müdürü İsmail Kasapoğlu, yurt müdürleri ve öğrenciler izledi.

     16 yurt takımının katıldığı müsabakalar sonunda Samsun ve Eskişehir Erkek Voleybol Takımları finalde karşı karşıya geldi.

                           KARADENİZ SAMSUN ŞAMPİYON OLDU

    Son derece çekişmeli geçen final müsabakasını 3-2 kazanan Samsun Bölge Erkek Voleybol Takımı turnuvada birinciliği elde ederken, Eskişehir ise ikinci oldu.

     Başa baş geçen mücadelede heyecan doruktaydı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta her iki takımda üstünlük sağlamaya çalıştı. Maçın ilk setini 25-18 Samsun YURTKUR alsa da, 2.sette Eskişehir YURTKUR 25-22 alarak maç skorunu eşitledi. 3.sette 25- 21 üstünlük sağlayan Samsun YURTKUR, Eskişehir YURTKUR`un mücadelesi sonucu 4.sette 20-25 yenildi. 5'inci ve son sette taraftarların desteğiyle atak yapan Samsun YURTKUR maçı 15-5 kazanarak, maçta galip geldi ve turnuvanın şampiyonu oldu.

     Maçın bitiş düdüğü ile Samsun YURTKUR taraftarları tribünden salona inerek takımlarıyla şampiyonluğu kutladı.
     Üçüncülük müsabakasında rakibi Kayseri'yi 3-2 yenen Konya Bölge Takımı ise üçüncülüğü elde etti. Turnuva müsabakalar sonunda yapılan kupa ve madalya töreni ile son erdi.

     Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından 5-10 Mayıs tarihleri arası oynanacak olan Kredi Yurtlar Kurumu Bölgeler Arası Basketbol müsabakalarının Bafra'da oynanacağı bildirildi. 

      NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER