Genç Vekil, Gençlere Olan Sözünü Tuttu

Birkaç ay önce Samsun’da söyleşi yapmak üzere Samsun Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden milletvekili Kurt, ziyareti esnasında öğrenci konseyi seçimlerinin yapıldığını öğrenip öğrencilerin insiyatif almaya istekli olmalarını takdir ettiğini belirterek yarışan bütün adayları mecliste ağırlama sözü vermişti.

Genç Vekil, Gençlere Olan Sözünü Tuttu

Birkaç ay önce Samsun’da söyleşi yapmak üzere Samsun Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden milletvekili Kurt, ziyareti esnasında öğrenci konseyi seçimlerinin yapıldığını öğrenip öğrencilerin insiyatif almaya istekli olmalarını takdir ettiğini belirterek yarışan bütün adayları mecliste ağırlama sözü vermişti. Mecliste yoğun geçen anayasa çalışmalarının ardından öğrencilere olan sözünü tutan Kurt,Samsun’un en önemli markalarından olan Samsun Anadolu Lisesi öğrencilerini, okul müdürü Halil İbrahim Akmeşe nezaretinde mecliste ağırladı.
Meclis’teki yasama faaliyetleri ve uluslararası siyasi çalışmaları hakkında gençleri bilgilendiren milletvekili Kurt, ayrıca, cuntacı FETÖ askerlerinin 15 Temmuz'da bombalı ve ağır silahlı saldırılarının hedefi olan Gazi Meclisi’nin tahribata uğramış alanlarını gezdirdiği öğrencilere o gece Meclis'te yaşananları anlattı.


Öğrencilerin, Meclis koridorlarını ve Meclis Genel Kurul Salonu’nu ilk kez görme fırsatı buldukları ziyarette, öğrenciler Meclis’in çalışma faaliyetleri hakkında Milletvekili Kurt’a sorular yöneltti.

"GENÇLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM"

Kurt, açıklamaları sonrası, Meclis koridorlarında ve genel kurul salonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve “Geleceğimizin teminatı gençlerimizi Gazi Meclisi’mizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.
 



Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2017, 18:36

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER