GURBETTEN SİTEM VAR

Aşcı, 'Samsun Tanıtım Günleri Fuarı'na katılmayan Vali Şahin'e sitem etti. Hayal kırıklığına uğradıklarını belirten Aşçı, "Samsun sevdası ile çıktığımız bu yolda, Samsun Valisi'nin ve üst düzey bürokratların bizi yalnız bırakması çok üzücü" dedi.

GURBETTEN SİTEM VAR

           İstanbul Feshane'de düzenledikleri Samsun Tanıtım Günleri'ne katılmayan Samsun Valisi İbrahim Şahin'e sitem eden Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanı Kaya Aşçı, "Samsun Valisi İbrahim Şahin'in feshaneye gelmemesi ile büyük hayal kırıklığına uğradık" dedi.

                                                          HAYAL KIRIKLIĞI
            Samsunlu ruhu ile hareket ettiklerini belirten Aşçı, "Samsun sevdası için çıktığımız bu yolda, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve üst düzey bürokratların bizi yalnız bırakması büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu etkinliği 8 yıldır yapıyoruz ve şimdiye kadar Samsun'da görev yapan bütün valilerimiz bizi yalnız bırakmamıştı. Ancak TRT'den atanan Samsun Valisi İbrahim Şahin, etkinliğimize alaka göstermedi. Büyük bir hayal kırıklığına uğradık. Valimiz galiba böyle sosyal etkinliklerle ilgilenmiyor" dedi.

                                                  MERAK BİLE ETMİYORLAR
               Samsun'un kaderi ile başbaşa bırakıldığını kaydeden Aşçı, "Ben burada kendi imkanlarımla Samsun için bir şeyler yapıyorum. Cebimden para harcıyorum. Aslında bu etkinliği Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlemesi, bizim de katkı sağlamamız gerekiyordu. Ancak biz milliyetçi ruhla burada hizmet ederken, üst düzey bürokratlar burada ne yaptığımızı merak bile etmiyor. Bizi bu kadar yalnız bırakmamalılardı. Ama bundan sonra ben de eğer milletvekili seçilmezsem, bu işlerle ilgilenmeyi bırakıp, burada harcadığım para ile dünya turuna çıkacağım" diye konuştu. 

        NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER