KARADENİZ BÖLGESİNİN EN BÜYÜK YAPI MARKETİ HİZMETE AÇILDI

Karadeniz Bölgesinin en büyük Yapı Marketi olan, Özkök Yapı Market yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı.

KARADENİZ BÖLGESİNİN EN BÜYÜK YAPI MARKETİ HİZMETE AÇILDI

    Bafralı işadamı Veysel Özkök tarafından kurulan Özkök Yapı Market yoğun bir katılımla müşterilerine kapılarını açtı.

    Samsun –Sinop Yolu üzeri Altınyaprak Mahallesi Ege Sokak No: 28’de,kurulan Özkök Yapı Market düzenlenen törenle müşterilerine ‘merhaba’ dedi.  

  ÖZKÖK YAPI MARKETİN AÇILIŞINA VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ 

    Özkök, Karadeniz’in en büyük  Yapı Marketinde,geniş ürün yelpazesinin olduğunu ve Özkök Yapı Markette kaliteli ve güvenilir ürünler sattıklarını ifade etti.

     Samsun-Sinop yolu üzerinde açılışı gerçekleştirilen Özkök Yapı Marketin açılış töreninde ilk olarak Özkök Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Veysek Özkök  konuşma yaptı.

      Kendi ticaret hayatı hakkında bilgi veren işadamı Veysel Özkök,“Bugün burada bizi yalnız bırakmadığınız için bütün arkadaşlarımıza, firma sahiplerimize, uzaktan gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Değerli dostlar, 20 yıllık bir ticareti geçmişimiz var. Biz, Bafra’nın Sarpun Köyündeniz. 20 yılı aşkın bir süredir ticaretle uğraşmaktayım. Ticari hayatıma çocuk denecek yaşta başladım. Simit satarak, 4 tekerli el arabasında seyyar satış yaparak ticari hayatıma başladım. Ticarette ki; misyonumuz ilk önce para kazanmak değil vatandaşa hizmet etmektir. Emekle bir yere geldiğimize inanıyorum. Ben her zaman arkadaşlarımla bir yönetim kurulu toplantısı yaparım. Biz, her türlü işimizi her zaman bir istişare ile yapmışımdır. Allah’ımıza şükürler olsun, biz bölgemize hizmet etmek istiyoruz. Eskiden malzeme almak için Samsun’a gidilirdi. Şimdi ise bugün açılışını yaptığımız  Özkök Yapı Marketimizde 50 bin çeşit kalem malzeme çeşidimiz ile hizmet vermekteyiz. Bölgeye hizmet aşkına böyle bir işe başladık. 17 ay oldu burayı alalı, burayı almamızda bize yardımcı olan abilerimiz var, firmalarımız var. Bizden istenilene yok dememe gayreti ile çalışıyoruz. Daha da büyük hedeflerimiz var. Açılımızda emeği geçen herkese ilk başta babama ve aileme, çalışanlarımıza ve bugün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan siz sevgili dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin İse,”Bafra’da, insana hizmet edebilecek, insanların gönül huzuruyla, gidip alışveriş edebilecekleri birçok işyeri açıldı. Bafra ilçesinde bir değişim yaşanmakta, burada da tabi birde, Bafra’nın girişinde, daha önceden biliyorsunuz, burada farklı bir amaçla açılan işyeri vardı, işyerini onlar yürütemediler. Hem bu binamızı en iyi şekilde, ihya ettiler ve Bafra’mıza gene bir prestij kazandıracak olan güzel bir işyerini Bafra’mıza kazandırdıkları için Veysel Özkök kardeşimizin ve ailesini tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah’tan helalinden bol kazançlar diliyorum. Allah hayırlı ve uğurlu etsin” diye konuştu.       

     AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ise,”Elbette insanlar, bazı şeyleri başarabilmek için önce hayalini kurar, hayal eder. Bir düşünür şöyle der:’Hayal edebiliyorsan, o muhal değildir, yapılabilir o’ , insan yeter ki; hayalinin, idealinin peşinde gereğini yerine getirsin, çalışsın, gayret etsin. Değerli kardeşimiz Veysel Özkök kardeşimiz, biraz önce hayat hikâyesini çok güzel özetledi. Gerçekten azim ve kararlılığla, çalışkanlığıyla, başardığı bir iş işte bu, ticaret önemli bir konu, ticaret gelirin onda dokuzunun olduğu alan ve aslında büyük bir görevi üstlenir. Ticaret üretimi ve tüketimi canlandırır. Ticaret ihtiyaç sahibiyle, ürünün buluşturduğu alandır. Burada önemli bir kurumu başlattı, bir işyeri açtı. İnşallah bölgemize, milletimize hizmet eden sanatkâra, iş erbabına, burada teknolojik ürünlerin en iyi değerde, en uygun kalitede de, ulaşması için gerekeni yapacaklar” şeklinde konuştu.

     Türkiye’nin son dönemde, önemli merhaleleri bir bir geçtiğini belirten Demircan, “Son seçimde milletimiz bir karar vermiştir. Milletimizin kararı daima başımız, gözümüz üstündedir. Milletimizin bu kararda ne söylediğini, ne istediğini biliyoruz ve üzerimize düşen görevi yapmaya gayret ediyoruz. Hükümet kurma çalışmalarının masa üzerindeki üç opsiyonundan birinin sonuna doğru gelindi. Milletimiz bize şunu söyledi. AK Partiyi bu dönem tek başına iktidar yapmadan alıyoruz, ama hükümet kurma sorumluluğunu AK Partiye veriyoruz. AK Partisiz hükümet kurmak mümkün değildir” şeklinde konuşmasını tamamladı.            

      Konuşmalardan sonra Bafra Fatih Öğrenci Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelebi, tarafından davetliler ile birlikte dua edildi, açılış kurdelesi protokol eşliğinde kesildi.

      Özkök Yapı Marketin 3 katı davetliler tarafından gezildi. Geziden sonra açılış töreni İkramla sona erdi.

       Açılışa; AK Parti MYK üyesi, Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Bafra ilçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Fatih Öğrenci Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelebi, Bafra Belediye eski başkanlarından Şükrü Neiş, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, AK Parti Samsun eski il başkanlarından Av. Ali Akyüz, Av. Adem Güney, AK Parti Bafra eski ilçe başkanlarından Haluk Bülbü, Av. İbrahim Semiz, Bafra Belediye Meclis üyeleri, işadamları, Bafra Belediye Birim amirleri,  Okul Müdürleri, öğretmenler, sanayici, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli vatandaş katıldı.  

         NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2015, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER