banner221

ŞEKERBANK’TAN İŞLETMELERE 6 AY ÖDEMESİZ, 36 AY VADELİ KREDİ

Şekerbank, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile imzalanan “Ticaret ve Sanayi Odaları” protokolü kapsamında, işletmelere eşit taksit ödemeli, 6 ay ödemesiz ve 36 aya varan vadelerle kredi seçeneği sunuyor.

ŞEKERBANK’TAN İŞLETMELERE 6 AY ÖDEMESİZ, 36 AY VADELİ KREDİ

        Şekerbank Vezirköprü Şubesi ile Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Ticaret ve Sanayi Odaları” protokolü imzalandı. Protokole Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Süleyman Kutlu ile Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Fişekçi imza attı. Protokol ile Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olan işletmeler, eşit taksit ödemeli, 6 ay ödemesiz ve 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. 

                                EŞİT TAKSİT ÖDEMELİ VE 6 AY ÖDEMESİZ KREDİ

      Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Süleyman Kutlu, “Ticaret ve Sanayi Odaları” protokolünün imza töreninde yaptığı konuşmada, 62 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki işletmelerin yanında olduklarını belirterek, “Türkiye’nin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız yerel işletmelerin, Şekerbank’ın desteği ile büyümesini ve onların bankası olmayı istiyoruz. Bu doğrultuda hazırladığımız finansman paketi ile işletmelere, aylık eşit taksit ödemeli, 6 ay ödemesiz ve 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyoruz” diye konuştu. 

                             ŞEKERBANK’TA KARE KODLU ÇEK ÜCRETSİZ

      Oda üyesi müşterilere 2015 yılında verilen Kare Kodlu Çek defterinden masraf alınmayacağını belirten Kutlu, çek sahiplerine uygun koşullarda kredi imkanı sağladıklarını ve teminatına Kare Kodlu Çek alınan iskonto/iştira kredilerinden kredi kullandırım masrafı da almadıklarını kaydetti. Kutlu, elektrik alımlarını Şekerbank şubeleri üzerinden Zorlu Elektrik’e transfer eden oda üyelerinin, elektrik alımlarında özel indirim oranlarından faydalanma imkanına sahip olacağını da dile getirdi. 

                          ‘TÜM ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE DESTEKLİYORUZ’

       Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Fişekçi de Şekerbank’ın işletmeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Taksitli Ticari Kredi” protokolünü desteklediğini ifade etti. Fişekçi, “Üretene finansal destek sağladığı için Şekerbank’ı kutluyorum” dedi.

               Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER