KAYMAKAM ARSLAN’DAN BAFRA İNSANİ YARDIM DERNEĞİNE ZİYARET

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra İnsani Yardım Derneğini ziyaret etti.

KAYMAKAM ARSLAN’DAN BAFRA İNSANİ YARDIM DERNEĞİNE ZİYARET

    Bafra İnsani Yardım Derneği(BİYAD) Başkanı İlyas Altuntaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve beraberindeki heyetin misafirlik ziyareti oldukça samimi bir havada geçti.
    BİYAD Başkanı İlyas Altuntaş, Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra derneğin bugüne kadar ki; çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    Şuan derneklerinin 26 üyesi olduğunu belirten Bafra İnsani Yardım Derneği(BİYAD) Başkanı İlyas Altuntaş,”Derneğimizin faaliyetleri hakkında Bafra Kaymakamımız sayın Halis Arslan’a derneğimizin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdik. Biz, İHH’ya bağlı Samsun İnsani Yardım Derneği ile patlev bir kuruluşuz. Bafra’da, derneğimiz henüz yeni, daha yeni bir kuruluşuz. Derneğimizin yapmış olduğu çalışmaları kaymakamımıza anlattık. Bafra’da bulunan mülteci ailelere ve yardıma muhtaç ailelere yardım edeceğine kaymakamımız söz ver. Her türlü destek vereceğini söyledi. Kaymakam bey,’bizim yetim projelerimizle, Bafra ilçesi Müftülüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının projelerini birleştirelim, bu konuda beraber çalışalım’ dedi. Bizde bu teklifi kabul ettik. Kaymakam bey, ‘proje yapın projelere bizde destek verelim. Suriyeli ailelerin çocuklarına, ailelerine Bafra Halk Eğitim Merkezinde Türkçe kursu açalım’ dedi. Bizde bu konuda çalışma yapacağız. Bu konu hakkında Bafra’da bulunan ailelerle görüşme yapacağız. Yaptığımız çalışmaları Bafra Halk Eğitim Merkezine yönlendireceğiz” dedi.
     Bafra Kaymakamı Halis Arslan, her zaman Bafralı hemşehrilerinin yanında olduğunu ifade etti. Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra İnsani Yardım Derneği(BİYAD) Başkanı İlyas Altuntaş ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
          NAMIK AZGIN

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER