BAKAN KILIÇ, AK PARTİ 19 MAYIS SKM AÇILIŞINA KATILDI

Açılışa, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti eski ve yeni il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAKAN KILIÇ, AK PARTİ 19 MAYIS SKM AÇILIŞINA KATILDI

    Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin (SKM) açılışına katıldı.
   Çok sayıda partili tarafından karşılanan Bakan Kılıç, açılış öncesi yaptığı konuşmada  AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne beraber yürüyen bir dava hareketi olduğunu söyledi.
   Kılıç, "Bu bir dava aşkıdır. Bu davanın kurucu genel başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’yi kurmuş olduğunda otaya koymuş olduğu vizyonla biz yolumuza devam ediyoruz. Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu biliyorsunuz 1 Kasım seçim kampanyasının birinci mitingini Samsun’da yaptı. Biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sürdürdüğümüz sürece, bu davaya sahip çıktığımız sürece bizi yıkacak hiçbir güç yoktur. Biz buna inanıyoruz. Türkiye’mizin bölgemizde yaşanan sıkıntıları görüyorsunuz ama biz bunların karşısında dimdik duruyoruz. Ülkemizin yönetimi yönetim olarak asla boşluğa düşmemiştir, hiçbir zaman da düşmeyecektir. Nasıl ki; 7 Haziran’da en büyük sorumluluğu, ülkeyi en büyük anlamda yönetme sorumluluğunu AK Parti’ye verdiyseniz, 1 Kasım’da da tek başına yönetme sorumluluğunu vereceksiniz inşallah. AK Parti kadroları birbirini tamamlayan kadrolardır. Birbirine destek olan kadrolardır ve bu parti bir davanın yürüyüşünün devamıdır ve bu dava ilelebet yürüyecektir” dedi. 
   19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada;” Açılacak olan Seçim Koordinasyon Merkezimiz Ülkemizi 1 Kasım da inşallah aydınlığa götürecek ve Türkiye’yi kurtaracak bir adım atmasını temenni ediyorum. Sayın bakanımıza ilçemizde yapılan yüzme havuzuna verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizde doğalgaz çalışmaları başladı. İki müteahhit, biri 19 Mayıs ilçemizden diğeri Bafra’dan kazma vurdular. Hızlı bir şekilde çalışmalar sürüyor.2016 Mayıs ayından itibaren ilçemizin merkez mahallelerinden başlayacak olan çalışma taşra bölgelerine doğru yayılacak. 7 Haziran göre 1 Kasım’da oylar daha yüksek çıkacak. Türkiye genelinde aynı dinamizm yakalayacağımızı düşünüyorum. Tek başına iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu. 
         NAMIK AZGIN
  

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER