MİLLETVEKİLİ HASAN BASRİ KURT, SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Kurt seçim çalışmalarına Çarşamba ilçesinde devam etti.

MİLLETVEKİLİ HASAN BASRİ KURT, SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

  Gündüz, Yunus Emre caddesi, Meserret Sokak ve Zübeyde Hanım Meydanı esnaflarını ziyaret eden Kurt, akşamda Yeniköseli, Hacılıçay, Karamustafalı, Ovacık, Durakbaşı, A. Dikencik ve Y. Dikencik Mahallerinin sakinleri ile buluşup, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.
    AK Partinin her zaman üreten ve çalışanın yanında olduğunu söyleyen Kurt, "Önümüzdeki yıl için asgari ücreti 1.300 TL'ye yükseltme yönünde Asgari Ücret Tespit Komisyonu'na teklifte bulunacağız. Asgari ücretle çalışan kardeşlerimizin maaşında böylece ciddi bir artış olmuş olacak. Ayrıca, yapılan işin tehlike sınıfına göre asgari ücretle farklılaştırma sağlayacağız" dedi.
   Açıklamalarına devam eden Kurt, "Alt işverenlik (taşeron) çerçevesinde asıl işlerde çalışanları kamuda istihdam edeceğiz. Bu kapsamda diğer çalışanlarla ilgilide iyileştirici yönde alternatif çalışma modelleri oluşturacağız. Ayrıca toplum yararına çalışma programlarımızda ailesine çalışan ferdi olmayanlara öncelik vereceğiz" diye konuştu.      Ayrıca ziyaretlerinde Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt'a, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ak Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Can, Belediye Meclisi Üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.
        NAMIK AZGIN   

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER