KEMALPAŞA MUHTARLIĞI ŞEHİTLERE MEVLİT OKUTTU

Bafra İlçesinin Kemalpaşa Mahalle Muhtarlığı ikindi ile Akşam namazı arası Muhtarlık binası önünde, Soma’da şehit olan 301 şehit ve tüm şehitler için mevlit okuttu.

KEMALPAŞA MUHTARLIĞI ŞEHİTLERE MEVLİT OKUTTU

      Bafra Kemalpaşa Muhtarlığı önünde Soma madenlerindeki kaza sonucu şehit olan 301 madenci ve tüm şehitler için okutulan mevlit yoğun ilgi gördü.

     Bafra Müftülüğü Tasavvuf Müziği ekibi okuduğu ilahilerle beğenildi.

    Programın akışına konuşan Bafra Kemalpaşa Mahalle muhtarı Salih Soylu," Soma maden kazasında yaşanan elim felaket ve sonrasında meydana gelen 301 şehit ve tüm şehitlerimiz için Berat kandili günü muhtarlık olarak Mevlid-i Şerif organize ettik. Kısacası yaşamını kaybedenlerin ruhlarına fatihalar göndermek ve geride kalan acılı annelerin, babaların, kardeşlerin, eşlerin, çocukların acısına ortak olmak için mevlit düzenlemeyi uygun gördük"dedi.  

    Bafra Kemalpaşa Mahalle Muhtarlığı Binası önünde gerçekleştirilen Mevlid-i ŞLerif Programına AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, CHP İlçe yönetimi, Muhtarlar, Okul Müdürleri, öğretmenler, Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Aydın Ev, binasında gerçekleşen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

    Program Bafra Müftülüğü Şube Müdürü Bahattin Tama'nın duası ile sona erdi.

             NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER